Lägesrapport

Har inte riktigt haft ork – lust – motivation eller tid att blogga speciellt mycket på sistone, vädret har varit fantastiskt. Lär nog inte bli så mycket framöver heller, imorgon är det bio Twilight Sagans tredje film, på torsdag – söndag är storebror med familj nere och det ska hinnas med mycket bus & kalas före de åker hem. Sist men inte minst, på måndag morgon går mitt tåg till Stockholm och då hoppas jag att jag gör vettigare saker än sitter framför datorn!!

Födelsedagspresenter

Denna söta kofta ifrån Lindex och ett par extra jeansleggings (3/4 längd) fick jag i present när jag fyllde år i måndags. Fick även två stora lyxiga badlakan av mamma och pappa, samt en stor hög med tidningar & film av Maria 🙂 Fast bäst av allt var ändå att träffa min familj 🙂

Nyklippt

Familjefrisören & barndomsvännen Sofie va i Mörarp igår och det var jag med! Mamma fick fin kort sommarfrisyr, kan ju inte se ut som en liten lurvas när barnbarnen kommer på besök! Själv har jag bara toppat håret och fått en intensivkurs i hur jag ska styla min ”lugg” så jag döljer pannan lite bättre.. Har komplex för min ”stora” panna, men vägrar klippa luggen kort, avskyr när den för kort eller för lång – så nu får jag träna lite på att få till det med lång snedlugg!

Barnkalas

På fredag blir det barnkalas hemma hos föräldrarna, brorsbarnen – Amanda och Gustav ska firas i förskott. Får passa på när alla kan samlas ihop, dom börjar nog bli vanda vid att bli firade lite då och då.. Måste va lite rörigt? Presenter inhandlades iaf igår eftermiddag ute på Väla, osäker på om min svägerska läser bloggen så avvaktar med bilder till dom fått överraskningarna! Det blev varken rosa eller bilar, så mycket kan jag avslöja.

Nu ska jag ta itu med dagens middag, ska försöka få upp mer inlägg sen med bilder.. Inne på tredje dygnet med cortison nu, det börjar äntligen kännas bättre, men dagens humör har legat rätt långt nere – avskyr när inte kroppen orkar med allt jag vill. Kram på er!

About

No Comments

Leave a Comment