Kroppssmör gjort på olja borde heta kroppsmargarin

Wild argan oil bodybutter och mandel handkräm

Lego minifigures serie 17

I torsdags lurade maken ut mig till Väla, ett snabbt besök på The Body Shop för att handla Wild Argan Oil bodybutter, den bästa hudkräm för kroppen jag någonsin ägt. 

Hade tur och det var medlemsdagar, så det blev lite rabatt & bonusprodukt på köpet samt en makeuprådgivning. Och när vi ändå var där följde ett par reseförpackningar ner i kundkorgen också till handväskan och London. 

Blev en snabb titt på Toysrus med, kommit nya LEGO Minifigs  (serie 17). Och maken som är samlare ville så klart klämma på påsar och försöka hitta rätt. Den lilla bagerskan med ballongvisp i ena handen och jordgubbspaj i andra ska tydligen föreställa mig så den fick jag. Väldigt söt! ❤ 

I övrigt en lugn hemmadag med bloggande och hushållspyssel. När jag blir däckad av pollen (allergi) tar varje syssla mycket mer tid och energi än vanligt så känns som jag konstant ligger efter på min att göra lista. Någon som känner igen sig?

Och inläggsrubriken? Tja, bodybutter  blir på svenska kroppssmör (hur äckligt lät inte det?) och innehåller inget smör så rent tekniskt sett är det väl kroppsmargarin? 😉

About

No Comments

Leave a Comment