Kan själv

Kan själv, vet inte hur många gånger jag under de senaste 7½ veckorna jag uttalat dessa ord men det börjar bli MÅNGA gånger..  Idag lyckades jag halta med en krycka från köksbord till kylskåp och tillbaka för att hämta mjölken själv till min frukost, skitglad man kan bli över sådana små saker!! Har spenderat merparten av dagen på egen hand, sambon har jobbat och jag tog sovmorgon till elva. Sen fick jag fin besök av mamma och pappa som fikade och inspekterade framstegen både för mig och lägenheten (hoppar över fika fotona för att inte fresta er :).

Foto från 29 juni 2011, operationsärret läker fint!. Nästan spikrakt, dom har verkligen varit superduktiga på sjukhuset i Helsingborg. Även om det ser fint ut på ytan är det en hel del under ytan som ska läka klart också, för  fotleden gör tyvärr ont än men jag kan åtminstone gå med hjälp av två kryckor. Kämpar på så gott det går och vaknar varje morgon med träningsvärk och stelhet men snart vänder det nog!

Kikade på booli, det är alltid kul att kika på hur andra inreder. Såg den här smarta lösningen som fanns i en tvättstuga. Önskar att vår gemensamma tvättstuga kunde investera i en IKEA expedit hylla så varje lägenhet hade sin egna back för tvättmedel etc så man slapp kånka på det tillsammans med tvätten!

About

3 Comments

 • Cinderella juli 1, 2011 at 22:20 Reply

  Jag hoppas nu din fot läker klart i rask takt så du slipper halta med kryckor hela sommaren. Å andra sidan är det väl viktigast att det blir lika bra i foten, som på.

  Sköt om dig!

 • ZtorZillen juli 2, 2011 at 16:58 Reply

  Åh..vilken smart lösning! IKEA är för jäkla duktiga på å hitta smidiga lösningar. Hoppas foten blir bättre snart! Ta hand om dig!!

  • Helen juli 14, 2011 at 14:06 Reply

   Jag håller med fullständigt, vore så skönt slippa släpa på tvättmedel och sköljmedel + tvätten..
   Och tack, foten börjar kännas mycket bättre nu!

Leave a Comment