Invägning

Kan lördag morgon va bra för vägning? Jag tror det får bli så nu ett tag framöver, blev ingen vägning igår eftersom jag inte hade någon riktig morgonvikt..

2011-09-10 Dagens vikt 84.2 kg

2011-09-10 Dagens vikt 84.2 kg
+1.1 kg sen senaste vägning
Totalt minus 30.8 kg

Oroar mig inte över siffrorna, hittat min motivation och min inre frid så det här ska väl gå bra nu! På tisdag är första simpasset för i år, kommer ta det väldigt försiktigt med tanke på foten men det ska bli skönt att prova..  Sambon följer med så har lite backup och peppstöd.

2011-09-10 Dagens frukost: naproxen (antiinflamatorisk värktablett), loka vattenmelon, nutrilett choklad shake och multiwoman (alla vitaminer man behöver för dagsbehovet)

2011-09-10 Dagens frukost: naproxen (antiinflamatorisk värktablett), loka vattenmelon, nutrilett choklad shake och multiwoman (alla vitaminer man behöver för dagsbehovet). Operation pyssla om mig själv pågår, för vem annars ska göra det om inte jag?

Har goda nyheter, på måndag morgon 9.00 ska jag till Ängelholmssjukhus för kontroll av mitt skelett/ benstomme/ bentäthet. De fick ett återbud så får komma in på en tid snabbt, känns skönt!! Få allt kollat och se om jag lider av benskörhet, kalcium brist eller bara ren klumpighet. För en gångs skull hoppas jag på klumpighet bara ;-). Håll tummarna för mig.

About

No Comments

Leave a Comment