Invägning

Dagens vikt 86,3 kg
+- 0 kg sedan 4 januari 2011

Dålig vecka, dålig motivation och dålig hälsa. Har massa problem med mina allergier, suger musten ur mig så är glad det inte är ett + som syns på siffrorna. Har fått med mig sambon nu på min ”smala” linje så hoppas det blir mer ordning på saker och ting nu!!

Längtar efter en rejäl energi injektion, känner mig så otroligt trött och sliten just nu..

About

2 Comments

 • Marcela januari 14, 2011 at 18:20 Reply

  Hej Helen,
  Vilken otrolig motivation din resa är för oss andra som också kämpar hårt med att gå ner i vikt. Jag väger själv 85.2 är med i viktklubb.se och äter varierad mat precis som du 🙂
  Jag har läst din blogg och ser vilken otrolig resa du har gjort!! Är väldigt impad och inspirerad. Det jag kan peppa dig med är att om du tittar tillbaka på vilken resa du har gjort och kommer ihåg hur du har känt dig för varje kilo du har gått ner så kommer du att bli peppad till att fortsätta 🙂
  Jag gick med i en grej på viktklubb som heter 10kr/kg och för varje kilo jag går ner så ges pengarna oinskränkt till att främja barn och ungdomars hälsa. Det är för mig ytterligare en motivering efter att ha läst om din fantastiska resa :)!!
  Jag önskar dig all lycka med din viktminskning 🙂 du kommer att lyckas för du är häftig som redan lyckats ta dig en bit på vägen <3!!
  Kram från en som beundrar din resa

 • Helen januari 19, 2011 at 04:57 Reply

  Tack för ditt fina inlägg och peppning,
  värmde massor att få höra!!

  Viktklubb.se verkar väldigt spännande, tycker dock det är för dyrt att prova på när det finns så många gratisklubbar på nätet.

Leave a Comment