Helg och sjukstuga

köttbullar, kokt potatis, sås, lingonsylt & rostad lök till middag hos Helen J Holmberg

Sandwich glass med ohoj chokladsås

Envisa jävla förkylning!!! Vaknade upp hostig och med ingen röst häromdagen och spenderat hela helgen med att hosta, snörvla och må skräp. Är så glad att jag har en hög med färdiga ostekta köttbullar i frysen att ta till, det smakade så himla gott med köttbullar, kokt potatis, sås, lingon och rostad lök.

Istället för att sova gott har jag kurar på soffan med kuddar, filtar och sett ikapp på Pretty Little Liars. Netflix har alla säsonger, även den sjunde så det har varit himla kul se ikapp. Serien blev riktigt udda efter tidshoppet men förstår det är inte lätt få ihop en handling när en serie gått i sju år.

Något jag är lite mindre förtjust i är ugnspannkaka men jag lagade det ändå, min blir bara geggig. Har läst att det är för mycket mjöl i, så får väl undersöka vilka recept som finns att provlaga för jag hatar konsistensen på den jag gör just nu. Har ni bra tips, berätta!

I senaste Köketsbox mars fick jag en Ohoj chokladsås, som jag provsmakade med min näst sista Sandwich glass. Gud så gott det vart, kommer ätas ihop igen kan jag säga! Brukar inte köpa hem såser till glass, lite snålhet/tänker inte på det. Jag tycker om glass men det är inte mitt första hands val när jag är sugen på något sött. Om jag inte är lite förkyld och hängig.

About

No Comments

Leave a Comment