Goooooooodis!!!!!

QuesedillasIdag sov jag ut ordentligt, otroligt skönt.. Varit lite kämpigt sista veckan, huvudvärker, inflammerad kropp och ändrad kost.
Frukost blev 4 rostade mackor och ett glas apelsin saft. Sen sussa lilla jag till klockan va tio i fem, rusade upp och tog en låååååång dusch och skrubbade järnet för att bli av med all gammal torr hud. Känner mig som en ny människa efter en sån behandling.. Sen stack jag och lilla gubben ut för att inhandla lite lördags gott!
Hemkomna gjorde gubben mat, 2 Quesedillas med ost och skinka åt mig (han hade lite mer i sina, jag är en liten mes) och ett glas cola.. Överskattade min hunger så nu ligger den tredje i kylen, får bli frukost imorgon (lite lyx!). Skönt med något som inte är så avancerat ibland.
LösgodisInhandlade lite lösgodis från Anthon Berg (19:90/ hg sjukt dyrt!), inte bra vara kräsen. Satsade på dill dipp från estrella med gräddfil och grill chips, måste ju ha något gott till Schlagern. Blev en 1½ liter Coca Cola inköpt också.
Sitter nu i soffan och små kikar på Babben i väntan på Schlager.. Kommer nog bli kul, Sverige klarade ju sig vidare i semifinalen! Såg på Schlager och söt norsk pojke vann! Sedan blev det lite Bones & inrednings serier på tv. Åt inte så mycket av chips & dips, fick slänga det mesta eftersom det inte gick att hitta mindre påsar än 300 grams.. Slöseri?!
About

No Comments

Leave a Comment