God morgon

image

Sista tabletten är nu tagen av min antibiotika kur, fy f*n vad skönt!! Börjar faktiskt må bättre om än trött och ont, allergierna verkar dessutom ha lugnat ner sig sen igår. Dock har inte sömnen velat infinna sig så jag är toktrött..

Ica Crunchy äpple & kanel var inte så god igår så idag bytte jag till vanliga Kelloggs Corn Flakes med ytterst lite socker och min älskade laktosfria mjölk –  mums! Får se hur magen klarar majsen, är allergisk mot majs egentligen.. Ni förstår jag och frukost, komplicerat kapitel!

Idag borde mina vinster från Crocs med skor och Lensway glasögonen komma med ups/posten, så otroligt nyfiken. Lovar er foto så fort jag har sakerna i min hand. Måste säga att mitt intryck av ups som budfirma inte är det bästa, kundtjänsten är usel!

Usch har noll inspiration till lunch och middag, får rota lite i frysen och se vad som dyker upp. Tror något fisk relaterat kan bli aktuellt. Ha en fin dag så ska jag prova vila lite nu, behöver all energi jag kan få.. Jobbigt vara nyttig och småsjuk samtidigt!!

About

1 Comment

  • petra oktober 25, 2011 at 08:38 Reply

    Hejsan. visst är den, hösten är fantastiskt vacker 🙂

    Grattis till viktnedgången! Måste ju kännas hur bra som helst. jag känner igen det där att man helt plötsligt börjar intressera sig för kläder. Man märker ju att utbudet blir mycket större när man blir mindre, för att inte tala om hur självkänslan höjs 🙂

Leave a Comment