Glädjedans för minus 15 procent #discofever #nyaliv #gerinteupp #hälsa

don't let anyone ever dull your sparkle

image

Det tog lite längre tid att nå ett nytt delmål på vågen, en liten mini platå men nu när jag gjort det – så är jag mer peppad än någonsin. Att kunna se svart på vitt att man lyckats få bort 0,78 kg/per vecka sedan slutet av februari känns bra.

Först kände jag mig missnöjd att det inte var mer – men nästan 1 kg per vecka är faktiskt riktigt bra med tanke på att det inte är några extrema dieter eller galna träningspass dygnet runt. Nu ska jag bara hålla ögonen på nästa två delmål -20% och att byta tiotal, det är något magiskt med att byta bort första siffran på vikten 😉

Men nu ska jag gömma undan vågen några veckor till.. Det är inte sunt att bli besatt av vågen, tro mig jag jobbar hårt på den biten. Och tänk så mycket lättare det känns när man har rätt mediciner som fixar mage och järnbristen!

Idag är det exakt på dagen ett år sedan jag började må dåligt, började dagen vi var ute och åt med vänner och sedan eskalerade det. Dumma lilla mjälte och njursten, fast nu är jag och den snart bästa vänner igen (och njurstenen är sedan länge ute ur kroppen).

Och här ska lagas middag, så vi hörs senare. Hoppas ni haft en fin valborg.

About

1 Comment

  • CG maj 10, 2015 at 17:09 Reply

    Stort grattis dig din viktminskning! Bra jobbat 🙂
    Skönt oxå att höra att det börjar bli bättre med övriga hälsobesvär.

    Kram <3

Leave a Comment