Funderar på karriärsbyte och min torsdag

Produktnyheter från Ellas Kitchen Sverige, färdiga middagsmåltider för småbarn

Troliga handbagageväskor inför London

Torsdag fick bli vilodag efter onsdagnatten nässelfeber behövdes det. Vi pratade om vår London/ Englandresa och mätte väskor för att hitta två som inte blir för stora.

Ryan air är ganska kinkiga med sina regler så bäst vara noggranna med alla detaljer. Köpte våra tågbiljetter från London till vår vän Andy, eller 3/4 av vägen för de andra biljetterna släpps inte förrän om tre veckor. Precis som i Sverige blir tågbiljetter billigare ju tidigare man är ute. 

Så jag har lyckats köpa alla våra tågbiljetter under resan till lägsta pris. Nöjd med mig själv. Första gången jag leker researrangör utanför Sverige, älskar det och undrar om jag borde byta yrke? 

Det är så kul att läsa på om London, hur reser man billigast och smidigast, vilka upplevelser som är gratis, vilka rabatter som finns när man köper visitor oysters card, vilka erbjudande på brittiska groupon som kan vara av intresse. Det finns många sätt att vara ekonomisk när man reser!

Vi funderar lite på att prova ett riktigt Afternoon tea, så har ni ett bra tips kommentera gärna. Mina krav är ganska stora, jag är väldigt kräsen när det gäller bakverk..

Det fina paketet från Ellas Kitchen Sverige som jag fick förra lördagen innehöll 4 produktnyheter perfekta inför utflyktssäsongen. Det är färdiga middagsmåltider i klämvänligapåsar, de behöver inte förvaras i kyl och kan ätas utan att värmas upp. Det finns två vegetariska, en med kyckling och en köttgryta. Ska bli kul att se vad brorsonen tycker. 

About

No Comments

Leave a Comment