Frisk luft

[/caption]

Mascarpone och kex

Amaretto

Nu är det fuffens på gång ute i köket!! Måste ju provlaga ett recept före nyårsmiddagen på torsdag (-;

Tog en promenad ner på söder för att uträtta lite ärende innan idag, hann med apoteket, systembolaget, Söderpunkten och oj – skönt med lite frisk luft när man är seg.

Har mått skumt senaste veckan och haft konstant värk sedan tandläkaren förra veckan – en inflammation i tanden blossade upp, ont värre. Största skälet till att jag inte bloggat så mycket, har varit grymt rastlös och grinig.

Tog mig igenom julafton i dvala, men hade faktiskt riktigt trevligt. Hoppas jag inte va allt för tråkigt sällskap.. Smärtan är mer hanterbar nu, inflammationen börjar lägga sig men inte helt på topp än.

På torsdag blir det vårt årliga nyårsfirande med Sofie & Magnus, ska bli kul. Typ enda gången vi alla fyra är lediga och planerat ordentligt.. Det lutar åt Flygande Jakob med tiramisu som efterrätt, osäker på förrätt – flygande jakob är ganska mastigt. Borde börja städa här hemma, ska bara hitta orken och lusten.

Idag har vi ätit färdig grillad kyckling jag handlade på oj, futtigt värre med sky men lyckades trolla fram en skvätt sås ändå och kokte delikatesspotatisar till.

Igår, söndag åt jag pyttipanna mest för att jag skulle få något i mig och Mattias provade en Felix(?) pizza.

Lördags överraskade jag Mattias med kyckling curry och ris, stackaren hade en lång dag på jobb för nu har mellandagsrean börjat! Bra har det gått för dom i år, sålt 70% mer än budgeterat på rean och rean är inte ens över 🙂

About

No Comments

Leave a Comment