Fredags shopping

image

image

Ni som följt min blogg någorlunda regelbundet något år vet att jag i mitten av förra sommaren hamnade på akuten med magsmärtor. Magsmärtor som berodde på akut gastrit, vilket är början på magsår/magkatarr som följd av anvädning av värktabletter (hade njursten).

Klok från de tidigare erfarenheterna av detta tyckte jag det var lika bra att ta itu med problemet före det skulle behöva bli fler akuten besök för mig.. Så nu är det dubbel dos magmedicin en månad framöver och extra novalucol vid behov/ före måltider.

Är så himla irriterad på mig själv som förra veckan inte tänkte mig för, jag VET att jag inte tål naproxen tabletterna. De går direkt på magen, brukar undvika de in i det längsta och då ökar jag magmedicinen samtidigt. Men inte förra veckan..

Hade så otroligt ont på grund av mensvärk att jag inte kunde stå, sitta eller ligga ner och tog bara de dumma värktabletterna. Utan att tänka på att ta de andra. Så korkat. Så onödigt!

Hoppas de vänder fort nu så jag slipper lida för min dumhet så länge. Roligare shopping var färg till skrivaren, nu ska här fyllas på med recept i min receptpärm + skriva ut några nya foto till fotoväggen vid min arbetsplats 🙂

About

No Comments

Leave a Comment