Fredag & Lördag.

Pasta & sås

Igår sov jag bort nästan hela dagen, det krävs att jag är rejält dålig för att klara sova så här mycket avskyr verkligen att bara ligga i sängen.. Framåt kvällen försökte jag få ihopa någon form av middag, tyckte synd om sambon som också blivit förkylld. Blev en enkel köttfärsröra med spagetti, tråkigt laga mat när man är förkyld – allt smakar verkligen “meh”.

Såg halva idolfinalen, jag tröttnar fort på det programmet.. Lite grand “i brist på bättre” underhållning man ser det. Alla tvserier verkar ha uppehåll för tillfället, frustrerande när man är hemma sjuk och för en gångs skull har tid att titta ikapp. Har faktiskt övergått till ipoden för tillfället och hör på twillight böckerna som ljudbok, grymt skönt ligga nerbäddad med egen sagotant som läser högt för en på engelska..

Friterad glass

Sov till fyra idag, vaknade med ett ryck av telefonen som ringde. Usch fick smått panik när jag såg vad klockan var, vi hade tvättstugan 15-19.. Blev inget tvättat, känns väldigt jobbigt alla underkläder & strumpor i tvättkorgen! Se om jag kan låna mammas maskiner imorgon, fanns ingen ledig tid hos oss förrän på torsdag. Inte bra rensa i skåp & lådor, kunde nog klarat två veckor utan tvättning för något år sen.. Men inte nu 🙁 Sambon ville muntra upp mig, är rätt blek och tråkig just nu så blev ut tvingad i kylan och ner i stan till min favorit restaurang i Helsingborg – Chinatown.

Löftet om efterrätt fick mig att smälta, dessutom var ett luftombyte nyttigt för mig som inte lämnat lägenheten några längre stunder sedan söndags kväll.. Blev kyckling på spett med jordnöttsås och ris, samt friterad glassrulle till efterrätt. Sambon ville prova Boylan Cane Cola, så efter maten gick vi inom saluhallen vid Dunkers för att köpa en flaska. Såg “special edition” av Mtn Dew med wow motiv, så självklart fick dessa följa med oss wow nördar hem! Resten av kvällen har jag lyssnat på ipoden, ja ljudboken alltså och drömt mig bort. Känner mig lite piggare efter lite “frisk” luft, får se hur saker känns imorgon. Boylan Cane Cola var riktigt god, riktig “colig” cola smak – påminde starkt om igloo glassarna man åt som liten! Mtn Dew inte så mumsiga, tänker fortsätta hålla mig till den klassiska gröna!

Mtn dew WoW Fuel Boylan Cane Cola
About

No Comments

Leave a Comment