Fredag & födelsedagskalas #födelsedag #kalas #present #santamaria #weber #grilla

Födelsedagspresent med weber pensel och Santa Maria marinader

Födelsedagspresent med weber pensel och Santa Maria marinader

I fredags var det TREDJE besöket hos en tandläkare under samma vecka, lite trött på tandläkare nu men på tisdag är sista gången fram till juni (hoppas jag!). Fick för ovanlighetens skull beröm hos tandläkaren och så lagades en annan tand än planerat. Lyckats bita(?) av en flisa så det var fixande och trixande, det är så skönt ha någon som rotar i munnen när man redan är öm i den (ironisk!).

Veckan som gått har varit kaos så hade helt glömt bort fixa någon present till svärmors make, firande med öppet hus på kvällen. Hög panikfaktor.

Och så var mina efterlängtade glasögon klara, så körde inom Väla Köpcentrum för att hämta glasögonen. Så fort de var inpassade så kikade jag in på makens jobb för att visa upp mina fina brillor från Michael Kors. De fick så klart tummen upp, klassiska bågar med årets ”rundade” former så vad kan inte gillas 😉 Ni får bild med bågar när jag känner mig fotovänlig.

Maken visade förslag på present och jag gick så klart på en annan idé som ni kan se ovan – Weber glasflaska med pensel för när man grillar. Kändes tråkigt med bara en marinadburk, så köpte lite olika marinader att prova. Och så kunde jag inte låta bli BBQ såsen Kentucky Whiskey eftersom jag vet födelsedagsbarnet älskar whisky.

Blev inte så mycket ätit under kvällen eller dagen, tur det finns kostersättningar & yoghurt när tänderna strular.

About

No Comments

Leave a Comment