Fredag

Fredagslunch på McDonalds, goda och söta Chicken Bites

Fredagslunch på McDonalds, goda och söta Chicken Bites

Efter studiebesöket på skjutbanan i Helsingborg blev det ett lunchbesök på Väla Köpcentrum och en intensivjakt efter konfirmationspresent. Märklig känsla att inse att jag knappt minns när jag var på Väla sist för nöjes skull och inte den här gången heller.

På McDonalds hade de fått in de små söta chicken bites jag åt i Spanien, hade inte alls tänkt äta något där men sambon beställde en åt mig när jag satt och väntade på han. Nästan ännu godare än vad jag mindes och fick mig att bli nostalgisk, som att skruva tillbaka tiden två månader. Perfekt mellanmål för mig som inte är så förtjust i McDonalds hamburgare, bra pris också 15 kr för 10(?) stycken.

Tavla från Chili på Väla

Tavla från Chili på Väla

Engelska telefonkiosker att förvara vinet i från Chili på Väla

Såg lite kul inredningssaker på Chili butiken, varför inte ett vinställ i form av en typisk röd engelsk telefonkiosk? Dock saftigt pris och vi dricker inte vin, men lite häftig är det allt.

Findus fiskpinnar med dillkokt färsk potatis och laktosfri grädde

Efter väla hade jag pollen huvudvärk deluxe och slockade på sängen några timmar, sambon överaskade med att laga middag. Fiskpinnar med dillkokt färsk potatis och en skvätt laktosfri grädde. Fast före maten tog vi faktiskt en promenad, riktigt sommar väder så var helt underbart. Ska sortera lite foton som togs tanken är att det ska komma upp på bloggen inom kort, om jag hinner.

Frukost bestod av en måltidsersättningsbar i mörk chokladsmak, dom påminner väldigt mycket om Marabous Franskanougat. Inte för att jag minns hur dom smakar ordentligt den franska nougaten alltså, men tycker de har lite samma karaktär.

About

No Comments

Leave a Comment