Förgrymmade allergier

It’s the season to be jolly..

Nä okej kanske inte då. Snarare högsäsong för pollen allergier men det vet ni nog redan. Har klagat på det tidigare. Och är nu där igen, känns vid varje andetag jag tar hur det bränner i luftkorgen, det gör till och med ont när jag försöker äta. Hela munhålan är öm och sårig, för att inte tala om att svälja och ögonen rinner och näsan kliar och jag nyser. Låt oss inte ens gå in på hur mycket det kliar och värker i min rygg. Suck, suck det är allt lite små jobbigt faktiskt.

Överväger att ta lite kortison, för att dämpa reaktionerna från pollen. Vi får väl se hur jag står ut. Har precis tagit en naproxen och en panodil, hoppas den värsta krampen i ryggen och lungorna lägger sig så jag kan få somna om ett par timmar till. Är väldigt trötter och måste bli piggare till ikväll då det är smygpremiär för Sex and the City 2, ska bli sååå himla rolig!!

Lovar ta bilder och visa vad den mystiska goodiebagen innehåller.. Och förlåt om jag låter gnällig, bara behövde ventilera min frustration lite – känns för mig som att har jag fått mina tankar på papper så är det ett avslutat kapitel och jag kan gå vidare till annat viktigare 🙂

Just det, vi kom på att åka iväg över midsommar va lite dumt så Stockholm blir inte så tidigt, skjuter fram det en vecka nästan! Hoppas nu det blir riktigt fint väder..

About

1 Comment

  • Julia maj 26, 2010 at 10:06 Reply

    Usch! Hoppas allergin lugnar ner sig. Låter inte alls trevligt 🙁 Jag ska nog vara glad som slipper allergi. 🙂

Leave a Comment