Eucerin AntiREDNESS testpilot

image

image

Jag har haft turen att tillsammans med maken få prova på Eucerin AntiREDNESS serie gratis som testpiloter för smartson/Eucerin Sverige.Jag är super peppad för jag har väldigt ofta röda kinder, så att lyckas dämpa den naturliga rodnaden vore helt underbart!

I testpaketet följde med en cleansing lotion att tvätta sig med två gånger per dag, soothing care som är en ofärgad ansiktskräm och slutligen en grön dagkräm. 21 april är det rapport dags till Smartson, så då uppdaterar jag er också (eller någon dag före/efter för maken fyller år 21 april).

Eucerin AntiREDNESS är fri från bland annat parabener, doft, konserveringsmedel, alkohol, paraffin. På den punkten är produkterna riktigt bra!

20160210_154204-picsay.jpg

Appropå hudvård för ansiktet.. I början av februari gjorde jag misstaget att köpa Cetaphil gentle skin cleanser och facial moisturizer utan att kontrollera vad de innehöll. I tre veckor blev min hy sämre och sämre, tills jag slut såg kopplingen det var inte vad jag åt eller var jag varit utan vad jag tvättade och smörjde in ansiktet med!

Cetaphil hävdar att deras produkter är så milda att man inte ens behöver skölja av deras ansiktstvätt och att deras krämer är så hudvänlig att du kan använda den på småbarn. Efter att ha läst på mig lite mer om produktinnehållet efter att ha tömt ansiktskrämen (den gick åt fort eftersom ansiktet var torrt HELA tiden). I ansiktstvätten hittas bland annat TRE parabener (butylparaben, methylparaben, propylparaben), cetyl & stearyl alkohol och sodium lauryl sulfate. Här slängde jag vad som fanns kvar i ansiktstvätten och kommer ALDRIG mer köpa något från märket Cetaphil igen såvida de inte ändrar innehållsförteckning.

Känner mig så irriterad på mig själv som gick på reklamen..

20160316_181721-picsay.jpg

Och här har vi min vanliga ansiktsrutin – Nivea Daily Essentials Sensitive serie med dagkräm, nattkräm som är lite fetare och en ljuvlig ansiktstvätt. Dessa harockså ha en dämpande effekt på det röda i ansiktet, så extra kul att jämföra Eucerin med Nivea. Nivea är också fri från parabener och parfym.

About

No Comments

Leave a Comment