En osedvanligt energisk tisdag på landet

tvättmaskinshörnet på badrummetSvensk fågel tillagad från grunden utan tillsatser

Gårdagen var helt galen! Inte bara för jag hann tvätta all smutsig tvätt (2 maskiner), diska två maskiner disk, grilla kyckling i ugnen som serverades med kokt potatis och sås. Och inte heller att jag hann med att ta en lång uppfriskande dusch och klämma ur mig några blogginlägg.

Nä mest för att jag fick en intresseförfrågan från tvprogrammet Outsiders (länk). Det är inte första och säkert inte sista gången något tvbolag/tvproduktion hör av sig. Men efter att ha kikat online vad Outsiders är för typ av tv-program så känns det inte riktigt som jag passar in där.

Vill inte delta i något bara för att ha synts på tv – det måste vara av rätt skäl. All publicitet är inte bra.. Fick en förfrågan om annat samarbete som lät betydligt trevligare, så det återkommer jag till om några dagar ifall det ”klickar”.

Apropå kokt potatis till middag, något märkligt har hänt. Jag tycker det är rofyllt att skala potatis, har skalat potatis tre gånger på kort tid utan att hata det (jag har aldrig tyckt om det tidigare). Enda tråkiga med att skala potatis är att all potatisstärkelse suger fukten ur händerna. Som om man inte blir torr nog den här årstiden när vi pendlar mellan höst och vinterväder. Känner mig som en riktig torris och kämpar för att försöka få bibehålla hudens mjukhet.

Slänger med ett bildkollage från min lilla tvättstuga, som egentligen är ett hörn av vårt 3,5 kvm ”stora” badrum. Vi valde att inreda med IKEA konsolsystem (minns inte om jag berättat om det), så vi kan lätt justera hyllplanen efter önskemål. De svarta metallkorgarna kommer från ICA Maxi och tvättkorgen i plast kommer från IKEA och är perfekt när man ska tömma tvättmaskinen för att hänga upp tvätten. Jag hänger upp våra kläder så det blir mindre att stryka (stryka är tråkigt). Däremot tumlar jag gärna våra underkläder, sängkläder och badlakan men jag saknar känslan av nymanglade lakan.

About

No Comments

Leave a Comment