En trött vecka hittills 

Har inte orkat blogga på hela veckan, dumma allergier! Vaknade i söndags och mådde inte så bra men ignorerade symtomen.. 

Så när jag väl vaknade till liv i måndags mådde jag riktigt skräp, fick ta till betapred utöver mitt vanliga gäng läkemedel. Utöver smärtan i huden, halsen och yrsel har jag dränkt huden/ansiktet i fuktgivande krämer när jag inte skrubbat bort all död hud i ansiktet. 

Känns som jag inte fått något vettigt gjort alls på hela veckan, mest försökt få tiden att gå genom att läsa, se på netflix, pyssla med min bullet journal (börjat samla ihop bilder för ett inlägg om det). Städat bland foto, det är kaos.. Så mycket bilder!

Snäll make har fixat middagar hela veckan nästan, i måndags provade vi att göra Santa Marias Sydney Style burgare. Glömde ta bild men det var inte alls gott, så slutade med att vi slängde både chipotle dressing och burgarna! I tisdags fick jag en fiskburgare som var förvånansvärt gott med tanke på att det var fiskpinnar. 

I onsdags gjorde jag pajdeg med matberedaren och fyllde pajskalet med godaste rivosten – Allerums tripple cheese samt kokt skinka. Härligt med lite paj och blev matlådor också. 

Idag, torsdag stekte min snälla make tunna pannkakor åt mig. Och så började vi se på HBOs serie Big little lies, kul se Reese Witherspoon i en tvserie där inget är vad det verkar vara.. 

https://youtu.be/chJ4mcy1cpY
Inga spoilers idag inte men serien är sevärd. 

Jag börjar äntligen få bukt med all torr hy i ansiktet, från att hela varit i sprickor är det enstaka torra partier kvar med hudflagor. Känns skönt men känner mig fortfarande bläh med yrseln, den extrema tröttheten och illamåendet. 

Maken säger jag uppför mig som när min järnbrist var som värst, inte så kul känsla när allt snurrar och man får hålla i sig i hemmets inredning som stöd. Borde nog kolla upp blod/järnvärdena eller öka doseringen ändå. Tar ju ingen skada av starkare dos och jag HATAR verkligen att behöva vända mig till läkarstationen och före svar är tillbaka.. Hinner jag få upp värdet igen. 

Och den här veckan har jag inte ens försökt räkna kalorier, har inte orkat bry mig. Och om någon undrar så står vågen på minus 13 kg sedan mitten av januari (2017).

About

No Comments

Leave a Comment