En rastlös osedvanligt lång måndag

Helen J Holmberg recept på pastagratäng snäckornas favorittäcke

Surdegsbröd från ICA

Helen J Holmberg recept på pastagratäng snäckornas favorittäcke

Jag hade tänkt skriva ett separat inlägg om min söndag men ärligt talat jag gjorde inget spännande alls, spenderade merparten av dagen med att ”laga” saker på bloggarna, gå över avslutade samarbete, sortera igenom epost osv. Ni vet sånt som man borde göra dagligen men som jag sista halvåret totalt ignorerat för jag bara inte orkat.

Middagen var årets största besvikelse hittills, jag lagade kycklingpinnar med ris i currysås. Kycklingpinnar är bara goda när man gör wraps, till curry och ris funkar (tyvärr) bara med ”riktig” kycklingfilé. Är man kinkig med mat så är man, jag slängde maten efter ett par tuggor..  Och istället bakade jag en surdegsbaguette från ICA Selection, älskar deras baka hemma utbud det är faktiskt riktigt goda. Så blev surdegsbaguette med allerums prästost på till middag, ibland orkar man inte riktigt laga en middag till..

Så i måndags valde jag att ta fram färs ur frysen så att jag kunde laga en riktigt god middag, för det behövdes efter söndagens katastrof middag (det här med middagar när man tömmer frys & skåp blir inte alltid bra). Jag lagade en gammal favorit en pastagratäng från min ungdom, snäckornas favorittäcke (receptlänk).

Maten smakade gott och min justerade magmedicinering har hjälpt mycket så skönt att äta mat igen utan att må dåligt hela tiden efter (och även före för den delen). När maken kom hem från jobb såg vi tredje avsnittet av Game Of Thrones, ett väldigt intensivt avsnitt som jag tror jag ska se om före fjärde avsnittet. Med ett läkarbesök inplanerat dagen efter så var inte min fokus helt där och det var ett viktigt avsnitt så tror det kan vara bäst.

Resten av kvällen & natten spenderade jag med att spela spel med en kompis, skönt att fokusera på annat när jag ändå inte kunde få ro att sova inför läkarbesöket. Därför har det varit lite dåligt bloggat med, har helt enkelt haft svårt fokusera  och hitta motivationen sista dagarna.

About

No Comments

Leave a Comment