En liten vilopaus för trött handled

Igår eftermiddag, sommarens första dag (1 juni) bjöds vi in till födelsedagsfika hos svärfar. Det var skönt att se han hemma och piggare, sist vi sågs låg han på sjukhuset rejält sjuk.

Det var inte bara vi på plats, utan alla hans barn var hemma och vi fikade loss på en väldigt vacker Schwarzwaldtårta (från Kakboden i Höganäs). Jag hade glömt hur gräddig och söt den här tårtan är, inte en av mina favoriter men tårtkalas är alltid trevligt. 

Vi hade några trevliga timmar tillsammans av struntprat, svägerskan & svågern ska göra om sitt kök och oj vad man blir sugen! Vårt kök är så skräp och ofunktionellt för en kortis som mig.

På vägen hem köpte maken med oss min favoritpizza från Prego i Viken, jag var inte sugen på att laga mat och kände mig helt slut efter usel sömn natten före. Och för er som undrar, nä Mamma Teresas pizzor är faktiskt godare..

Jag har överansträngt min handled tidigare i veckan, så jag försöker låta min värkande handled få vila. Det gör ont att blogga det här, men jag ska försöka komma tillbaka så snart jag kan med fler inlägg.

About

No Comments

Leave a Comment