Duschat

Så här kul ser man ut när man ska skydda gipset i duschen.

Vet att det varit dåligt med uppdateringar sista tiden men det har inte varit så bra med mig, men nu verkar det äntligen ha vänt och jag hoppas det bara blir bättre och bättre! Yrseln är nästan helt borta och inflammationen i höftmusklen och operationssår och fotbrott läker väl på som de ska hoppas jag. Nio dagar kvar till gipset åker av, på min födelsedag.. LÄNGTAR!!!

Men nu glömde jag ju det viktigaste, om ni nu någonsin bryter ett ben, hand, arm så är ett bra vattentätt skydd den bästa investering ni kan göra. 150 kr på Helsingborgslasarett kostade mitt som är för under knä och fot längd, värt varenda krona att slippa oroa sig över vått gips!!

About

4 Comments

 • karin-mot60kg juni 13, 2011 at 15:59 Reply

  Så skönt att du får slippa gipset snart! Och skönt att yrseln har avtagit!

  Jag är 1,59 cm lång, så med 87,1 kg får jag ett BMI på 34,5. 🙁

  • Helen juni 17, 2011 at 06:40 Reply

   Längtar verkligen att få slippa gipset, man känner sig så otroligt begränsad och handikappad 🙁

   Jag är 157 cm själv och har ett lite lägre bmi än dig, men det är ju verkligen hårfin gräns mellan oss. Och då har jag tvingats gå ner nästan 35 kg för att komma till vad du har som utgångspunkt. Vad jag försöker säga är att din vikt är inte katastrofal, jag känner inte mig som en stor fet koloss med min vikt jag har nu och tycker inte du ska göra det med din heller!! Blev snudd på ilsken när jag läste din mammas kommentar till dig, jag fick höra en del sådana tidigare också. På något sätt så fungerar det inte att omvärlden försöker pressa in en i förändringar man själv inte är redo för. Det handlar nästan enbart om inre motivation för att ha en chans. Du är inte ensam om att ha en osund relation till mat, lite som en nykter matmisbrukare känner jag mig. Livrädd för att tappa kontrollen, att inte kunna lägga ifrån sig påsar med godis etc förrän dom är tomma. Att villa stoppa hela huvudet fullt av godsaker för att det känns tillfälligt bättre för att direkt efteråt drabbas av ångest över vad man gjort och ångra sig så bittert att man nästan önskar man kunde spytt upp det.. Nä du, det finns inget som hjälper om man inte är verkligen redo att ta ansvaret för sig själv. Först då har man nytta av support och peppning, så man kan få känna sig duktig och stark. Vilket svamligt inlägg men det är överfullt av känslor och ord i mig, för jag vet verkligen hur det känns. Stor stor peppkram! Det finns bara dig och din hälsa och välmående som kommer i första hand, glöm inte det.

 • Katta juni 13, 2011 at 21:40 Reply

  Ohhh vad fin du är!!!! Jätte vacker bild här nedan hörrö!!! 🙂
  Det blir sådär, man kommer in i en period då man blir alldeles fåfäng. Jag har varit i min period i något år nu and i love it!!!!!

  Tips på ögonskugga, 3 nyanser dela upp ögat i tre, börja med den mörkaste nyansen utifrån och arbeta dig och sudda dig inåt! KRAM!

  • Helen juni 17, 2011 at 23:31 Reply

   Tack, en av de sötare fotona från när jag vägde 115 kg. Nyklippt och sommarfräsch.

   Vilket smart tips med ögonskuggan! Använder du pengsel eller vad för att sudda? Skoj leka med smink, kan rädda en sunkdag då man känner sig så otroligt blek och glåmig till att känna sig som en moviestar. Underbar känsla!

Leave a Comment