Del 112

image

Dags för tandläkaren,  håll tummarna att jag nu äntligen kan få bli klar med mitt Rotfyllningsprojektet! Hoppas även att pengarna på mitt konto räcker.. 

Vågar inte fundera på vad jag lagt ut i pengar på att laga samma tand om och om igen 🙁 Efter nyår vet ni en som letar ny tandläkare!!  Känns lite för mycket som en dålig tecknad serie..

About

2 Comments

 • Ellen - LCHF och mycket annat december 13, 2011 at 10:38 Reply

  Svar: Hejsan! Självklart är det ok! Recepten är det bara att lana och du far gärna fraga nagot när du vill, jag ska svara sa gott jag kan. Hoppas att det kommer funka bra för dig med 🙂

  Ja, det är en härlig känsla när man blivit av med sapass mycket 🙂 Nagot som jag faktiskt för nagot ar sen aldrig trodde skulle hända.

  Ha det bra!

 • mia december 13, 2011 at 14:02 Reply

  Fy för tandläkaren, jag har hoppat över många år, men de sista gångerna kommit undan med småhål och tandsten. Dock börjar alla mina lagningar bli en så där 30 år gamla, så de lär rasa en efter en nu…är rädd att jag behöver fixa en tand innan sommaren,får bli efter vår resas betalning!

  Jag är absolut med på 2012! I juli smäller det ju med resa, och då vill jag inte ha den här kroppen, sen får det bli de kilon det blir tills dess, men mindre ska det vara!

  Och så får väl vägen till nyår bli så bra den bara kan 🙂

  Kram

Leave a Comment