Dålig dag

Snuvig, trött, huvudvärk och får inget gjort idag. Längtar efter nästa tandläkarbesök, min visdomstand gör ONT. Tur man är lättroad trots värk, skulle gratulera en vän på facebook tidigare idag. Kunde inte låta bli att skratta när jag såg inlägget i vännens logg, man kan ju undra vad som tackades för. En del saker ska man inte skriva på facebook, det där var nog en av dom 🙂

Otroligt godis sugen idag, tur det inte finns något hemma.. Saknar lite motivationen att vara 100% nyttig men det är väl för jag inte är frisk, dock längtar jag efter att sträcka ut mig i en bassäng och få simma av mig. Träning är nästan meditation, går inte att tänka så mycket när man simmar. Snart så ska jag väl vara mig själv igen!

Tur jag har en fika/lunch på stan med Maria att se framemot imorgon samt klippning med Sofie på lördag 😀 Börjar ser ut som ett litet troll, behöver färga i håret också.. Yikes! Har fått nys om en områdeslokal på Närlunda som kanske är ledig på Nyår, kan inte ringa förrän imorgon på grund av att hyresgästföreningen är på utbildning idag. Så vet inte än hur det kommer gå, verkar vara sista lokalen i Helsingborg. Allt annat är bokat redan och folk som tycker jag/vi är tidigt ute..

About

2 Comments

  • kaffehörnan oktober 6, 2010 at 15:40 Reply

    Hej hopp
    Bara jag, hur är läget i Hbh idag
    Ska också med på bloggträffen

  • BENITA - itsallabouttakingcontrol oktober 7, 2010 at 15:30 Reply

    Då är vi två som är snuviga 🙁

Leave a Comment