Bullmamma

Imorgon åker mina föräldrar upp till storebror en vecka, barnvakter och hembakt väntar Stockholmarna! Mamma är verkligen en äkta bullmamma, hon kan ALLT (baka, sy, snickra, laga mat, sylta, safta, bokföra, administrera med mera) – om jag ens blir hälften så bra på allt hon kan blir jag nöjd..

Sitter lite och surar för mig själv idag, visserligen har min förkylning börjat ge efter igen eller så har jag bara vant mig vid halsontet och små hostandet? Har lovat mamma ringa min husläkare imorgon om det är samma imorgon, peppar peppar så är det inte så! Surar för annat också, jag har verkligen Stockholms och syskonbarns abstinens – skit fånigt jag vet.. Vuxna kvinna borde kunna behärska mig, men jag har små suktat efter det här sen i juli. Speciellt sen augusti planer blev inställda på grund av sjukdom och ekonomiska problem för Andy, så fick jag ju inte träffa de små pojkarna från Stockholm heller. Inte blev det mycket bus med syskonbarnen heller, de var nere i samma veva som jag drack massa kortison och höll på att trilla ihop. Jag är verkligen trött på avstånd och ändrade planer för stunden!!!

Nu blir det jobb för hela slanten och så får jag väl drömma om att få ihop lite pengar till jul och kanske åka upp och hälsa på då? Har förövrigt fått förlängt på praktiken, alla papper ska bara ordnas så är det klart – fram till nyår (hoppas jag) att jag får stanna. Sen får jag väl fundera på vad som ska ske sen, dumt att ta ut bekymmer i förskott de kommer inte lösas bättre för det.

Just det, den här posten skulle jag ju visa fotona på kakorna mamma bakat – självupptagen?!

Skurna chokladbröd
( älskad av stora som små i vår familj )

Skurna chokladbröd

Farmors biskvier
( ingen jul utan dessa favoriter, recept från farmor )
Farmors biskvier

Choklad mazariner
( tidningsrecept mamma prova, inte alls goda!!! )

Chokladmazarin

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: