Börjar må bättre

Börjar äntligen kännas lite bättre, inflammationen i kroppen börjar lägga sig. Mår dock fortfarande rätt illa, men det brukar jag göra av cortisonet, speciellt som jag inte kan trycka i mig vad som helst längre. Salta kex är otroligt bra tillsammans med avslagen cola att bota illamående, båda sakerna är dock just nu på ”ska inte förtäras” listan.

Hann färga utväxten i lördags före vi åkte till Viken för att fira påskafton, så skönt att vara ordentlig brunett igen 😉

Längtar efter mitt H&M paket, nyfiken på hur jackan och kläderna ska passa. Om jag inte har helt fel koll, så bör det vara en vecka kvar nu bara. Tog fram min vårrock (som hängt med sedan före flytten till lägenheten för 6 år sen), den satt väl inte helt som den skulle..

När den va ny fick jag hålla in magen för att kunna knäppa alla knappar, det problemet är onekligen historia! Ser ut som jag lånat någon annans rock, skulle kunna ha många tjocka tröjor under i lager utan problem. Synd man inte haft våg innan, hade varit intressant se hur mycket som försvunnit sista två åren av min vikt.

Är så himla trött, men vågar inte gå och lägga mig varit uppe hela natten igen för jag får sån ångest vid tanken på att lägga mig i sängen och få anfall igen. Att inte kunna känna ro och somna, det är så tröttsamt.. Hamnat helt ur fas på en vecka, otroligt irriterande.

Ska dock prova krypa ner i sängen strax, är så trött nu så det bara snurrar och då borde jag somna av utmattning. Hoppas jag vaknar till liv så jag hinner hjälpa mamma och pappa med lite ärende, de behöver byta sin router. Och själv behöver jag besöka ett apotek, bara fyra cortisontabletter kvar och 3 av dom kommer gå åt idag – så det måste jag ordna med idag. Behöver handla laktosfri mjölk också, är enormt sugen på pannkakor. Utan socker och sylt är dom inte allt för onyttiga, jag vet man kan byta mjölet mot grövre och mjölken mot lättare, men då kommer min mage få totalflipp på mig. För alla er som inte känner till det så ska man helst undvika grov mjölslag i bröd etc när man har känslig mage.

Och om det är något jag har, så är det just känslig mage.. 🙁

About

No Comments

Leave a Comment