These Boots Are Made For Walking

Joya Marilyn Black

Eller ja skor är väl mer korrekt, men ni förstår säkert vad jag försöker säga.. Att garderoben utökats med ett par skor! Löjligt dyra skor, ca 1600 för ett par skor?! Har jag slått huvudet, jag tror nästan det. Ett par Marilyn Black av märket Joya. Inhandlade på Life hälsokostbutik, Väla. Får rapportera hur det går, än är det en balansgång att gå i skorna och väldigt ovant. Tror min fotled och benen kommer uppskatta det här, även om inte plånboken gjorde det..

Fördelarna med Joya

Världens mjukaste sko
Joya är inte bara otroligt mjuk, den absorberar stötar och ger dig rejäl skjuts i stegen. Närmare att flyga kan du aldrig komma!

Bekväma från första steget
Kliv i dem, njut! Tack vare den speciella formen på sulan och ny teknologi behöver du inte någon ”träning” som annars krävs av funktionella skor. Du behöver inte lära dig hur du skall använda dina nya Joya, tvärtom lär dig Joya hur du ska gå och anpassar sig till bärarens gångstil.

Världens första – Active Air Pump
Ett smart system av luftkanaler ser till att luft hela tiden pumpas in i skon. Det hjälper till att hålla dina fötter svala och behagliga.

About

1 Comment

  • Cinderella augusti 26, 2011 at 19:48 Reply

    Du får berätta hur skorna är!

    Jag har stukat ena fotleden så rejält flera gånger att jag är nästan paranoid, vågar inte köpa rundsulade skor. Jag är bara rädd att kliva snett. Men du som är opererad kan kanske berätta hur de är, på riktigt. 🙂

Leave a Comment