Boopidoo!

Inte bloggat så mycket i helgen, har varit fullt upp med annat och det är ju trevligt!

Blev som tidigare nämnt en eftermiddag spenderad med shopping i lördags, blev ju dock ingen tröja – morr! Ska rota runt i garderoben hela veckan och försöka hitta på något snyggt till fredag.. På vägen hem passerade vi ica maxi, nypotatis, lite andra förnödenheter och lördagsgodis & läsk. Tycker det är jobbigt, man går hela veckan tänker på Lördag får jag äta.. Så blir det lördag och man har inte en sussning vad man är sugen på, det är så jävla förvirrande så det finns bara inte.

Fastnade slutligen för ostbågar (OLW’s, allt annat kan springa och gömma sig där det kom ifrån!) och så en näve lösgodis med Dumle, Marianne och Geisha. Lagade potatisgratäng och marinerad kyckling filé till middag, helt okej lördags mat tycker jag! Sen va gubben tråkig så blev bara sims3 och prata med syrran på Messenger (vilket alltid är kul, vi är rätt lika men ändå olika). Åt lite godis & snacks men inget smaka så mycket, lite tråkigt men så är läget just nu. Allergin suger musten ur mig, får inte ordentligt med sömn och kroppen är sliten.

Gårdagen (söndag) slappade vi, spelade sims igen Mr M tittade på tv & filmer. Tappade humöret på honom vid något tillfälle, är bara så sliten.. Är inte på dåligt humör, bara lite ur gängorna rent fysiskt. Det värker och tålamodet tryter. Vill ha sällskap, vill vara i fred, vill inte missa saker, men vill samtidigt göra egna saker. Inte lätt vara liten flicka :p

Vi gick och röstade som alla andra duktiga människor eller ja, som hälften av Sveriges befolkning gjorde. Hur fan kan man vara för lat för att inte rösta?! Fy fy fy säger jag bara, kom inte och klaga sen bara! Efter vi röstat slängde jag in potatisgratäng som va över i ugnen och stekte köttbullar som fick duga till middag, fungera bra – lite som en lågbudget julmiddag 😉

Nu ska jag krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet (nästan åtminstone) och försöka få några timmars sömn för jag orkar inte vara uppe nu.

About

No Comments

Leave a Comment