Bloggmingel debut

Bloggmingel i Malmö

Efter en helg i säng & soffa nerbäddad så är det skönt med ny vecka och roliga saker att se framemot!! Missade helgens kalas för systerson & tid med familjen, så typiskt.. Börjar bli lite trött på att magen ska strula så, fast i helgen var det nog en regelrätt maginfluensa. För jag brukar inte få feber av vanligt magstrul, haft helt galna feberdrömmar med (men vi hoppar över dom).

Så nu blir det några dagar med lugnt tempo för att bli helt pigg. För på torsdag & fredag ska jag åka till Malmö. Kommer bli jätte skoj, har ett bloggmingel och hotellövernattning inbokat. Bra träning för mig och min social fobi.

På torsdag (28 januari) är det bloggmingel på Scandic Triangeln i Malmö, blir första gången jag går på ett rent bloggevent. Har varit på många pressevent men då har merparten varit olika tidningar /journalister som varit på plats.

Och inte nog med det, bokat in lunch med bästa A (gammal studiekompis från Malmö tiden), shopping, middag inplanerad med en annan gammal vän, och inte att förakta – hotellfrukost på fredag!!

Är ni också sugna på bloggmingel, så finns det biljetter kvar på bloggmingel.se (gratis om ni är med i bloggagenturen) annars 58 kr.

About

2 Comments

 • CG januari 25, 2016 at 16:51 Reply

  Åh, va kul !!
  Du kommer säkert få jättekul 🙂

  /C

  • Helen Holmberg januari 31, 2016 at 05:08 Reply

   Tack! Det var riktigt kul, rapport upplaggd 😉 Kram & god fortsättning på helgen

Leave a Comment