Blodad tand

Genomgick dagens tandläkarbesök utan bedövning, det var en riktigt dålig idé…  Gjorde sjukt ont få formen runt tanden nerkörd djupt i tandköttet och känna smärtan när allt vibrera när provisoriska lagningen borrades loss. Ajaj aj aj och tydligen försäljning det blod, slutade inte trots blodstopsvad i mängder och två sug. Myspysigt värre. Det positiva är att tanden är KLAR,  tagit mer än två år och mycket pengar och värk.. Har fortfarande ont, men det är väl att förvänta sig efter dagens våldsamheter. Nästa gång 21 mars ska jag plocka en verkande visdomstand på vänstra sidan i överkäken, annars är jag så gott som klar!

image

Har inte bakat lussekatterna själv, men är det Lucia får det firas lite. Skippade saffrans katter för jag tål inte saffran, gott ändå.

image

Hittade vaderat kuvert från Nivea i posten idag, blivit utvald till VIP. Ska prova på deras nya deodorant för känslig hy, doftfri mm. Passar perfekt eftersom jag är huperallergisk. Och inte nog med det, min Knorrvinst väntar på Ica + tidningsprenumerationspremie. Och såg på mail att bubbleroom är på gång. Spännande med alla saker, lite barn på julafton känsla.

About

2 Comments

  • Cinderella december 13, 2011 at 18:17 Reply

    Föda barn utan en massa smärtlindring är en sak men att fixa tänder utan bedövning; icke sa nicke. Tufft av dig att göra det, hoppas tanden nu är bra.

  • ZtorZillen december 13, 2011 at 20:02 Reply

    Shit va du vinner! Vart hittar du alla tävlingar?

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: