Blåslagen – varning för känsliga läsare

Bilder på blåmärken och svullnad efter visdomstand operation

Igår, onsdag – åtta dagar efter operationen.

Bilder på blåmärken och svullnad efter visdomstand operation

I söndags, fem dagar efter operationen.

Bilder på blåmärken och svullnad efter visdomstand operation

I lördags, fyra dagar efter operation.

Bilder på blåmärken och svullnad efter visdomstand operation

Förra onsdagen, dagen efter operation.

Bloggen har varit ovanligt tyst, jag har inte orkat eller känt glädje i att blogga så jag har låtit det vila. Jag hade ingen aning om att det jag i mitt huvud betraktade som en liten enkel operation skulle bli ”så här”. Men det är ju tur att övriga visdomständer inte behöver plockas ut!

Jag har förmodligen haft extrem otur med hur tanden legat och reaktionen på det hela, så även om det varit skit och är drygt än så ångrar jag mig inte. En veckas skit mot att slippa få ont igen – så värt det.

Det har äntligen vänt, värken är mer hanterbar – jag tittar inte på klockan stup i kvarten när det gått fyra timmar sedan jag tog en tablett sist. Och svullnaden som låg upp mot ögat och fyllde insidan av munnen rejält har sjunkit undan, nu finns bara en svullnad runt själva käkbenet. Och det stora blåmärket som dök upp i helgen har glidit ner under hakan, tyndkraft?

Blåmärket gör inte ont alls, däremot ser det ut som någon försökt ta livet av mig. Så hoppas det bleknar fort men det känns som det är mycket blod som ska absorberas av kroppen (eller så är det min dubbelhaka som jag glömt hur den ser ut i naturligt tillstånd 😉 ).

About

2 Comments

  • Emma april 10, 2015 at 09:46 Reply

    Hoppas att det blir bättre snart och att du mår bättre!! 🙂 <3

    • Helen Holmberg april 10, 2015 at 15:04 Reply

      Tack söta du <3 Det börjar bli bättre, mycket bättre än när vi sågs! Läker fint i munnen, fick en bit tråd i munnen imorse som lossnat hehe

Leave a Comment