Även det här kommer att gå över och goda nyheter

Mitt ansikte är märkt av en fjärde omgång utslag på en månadstid (och ärr från de tre tidigare), så tröttsamt!  Men trots fula utslag (som inte gör ont bara ser obehagliga ut) är jag stolt och nöjd med mig själv och livet just nu.

Min stackars högeraxel börjar läka, hurra för antiinflammatoriska värktabletter och tålamod plus netflix så man klarar vara någorlunda stilla så den fått vila. Dessutom så har jag och metformintabletterna för behandling av min pcos (hjälper när man är insulinresistens) hamnat i en perfekt harmoni.

Har lärt mig hur de fungerar och vad som händer beroende på vad jag äter tillsammans med dom.. Men framförallt är jag glad för att jag verkar ha fått en normalare ämnesomsättning. Det är smått otroligt men tack vara dem har jag nästan suddat ut allt mitt sötsug, det är lättare att säga nej till godsaker (även om jag bra gärna gluffsat i mig allt ändå).

Mina tre veckor på shakes gav mig en rejäl boost med viktminskningen och trots födelsedagsfirande & alla hjärtansdag firande, någon enstaka hetsätning (ja, jag har sådana ögonblick inget jag är stolt över eller pratar om) så har jag lyckats till dags datum minska 10,6 kg i vikt.

Det känns helt fantastiskt att må mycket bättre, enda halsbrännan nyligen har varit när jag åt lätt brända popcorn (gör popcorn så sällan nu så ”kommit” av mig hur man gör). Skönt att lägga betryggande avstånd mellan mig och diabetes 2 med (pcos patienter ligger alltid i riskzonen)..

About

No Comments

Leave a Comment