Apotekrunda

Lång dag, lite sömn.. Fattar inte vad det är med mig, trots piller så sover jag inte. Sov 3-4 timmar inatt, sen var det morgon och dags att gå upp. Satt ensam på jobb idag TRE timmar, hade jag vetat det kunde jag börjat senare och jobbat till 18 istället.. Sömnen hade suttit JÄVLIGT bra, jag blir tokig är inne i ett övertrött – sjukt ekorrhjul som inte alls påskyndar läkeprocessen. Trött på allt blir jag faktiskt, stresströsklen är väldigt låg just nu.

Fått ganska mycket undanstökat på jobb idag, trots att hela jag är i dvala.. Deppigt att hårddisken jag spenderat 4-5 timmar minst på att sortera upp havererat. Tänk om folk kunde lära sig sortera sina förbannade foto ifrån början, hur svårt kan det vara att ange datum, event, fotograf på en mapp?! Det tar en minut extra och sparar er många grå hår =)

Tog med mig bärbara datorn hem idag, osäker på varför för det var mest jobbigt att kånka runt på den i stan. Trots bärbara datorn på ryggen blev det en promenad på Söderpunkten efter jobb, sen bort på Bruksgatan och landade på Knutpunkten för att invänta sambon som skulle hämta mig. Passade på att besöka Apoteket, var i desperat behov av panodil för att hålla feber & värk ur kroppen så jag ska palla med. Någon här hemma trollar alltid bort de jag har, min lilla piller junkie!

Hitta inget kul på Söderpunkten (inte så oväntat, riktigt skitställe!!), men det blev faktiskt ett impuls köp på apoteket – ett härligt Raspberry lipgloss åt mig. Bra belöning nu när man fått lön, plus att gamla från H&M Hello Kitty var ifrån julas och lipgloss ska man slänga efter ett halvår om man vill minimera risken för äckliga bakterier och de tycker jag inte om bakterierna alltså. Passade även på att köpa ny ansiktsskrub, den från H&M’s egna märke var skräp..

ACO Cliniderm Lipgloss

Apoliva ansiktsscrubApoliva Ansiktsscrub Neutral och bra ifrån apoteket, bra pris också.

image image Otrivin Menthol

Refill av förkylningsapoteket Ipren + panodil slår ut vilken värk som, Otrivin Menthol för att rensa näsan (dock inte jag som använder den här utan sambon).

About

No Comments

Leave a Comment