Ångest

Har försökt hålla mig själv okuperad hela dagen så jag inte skulle ha tid att tänka, hunnit med en lång promenad på Väla och sen på Ica Maxi. Inte gjort några intressanta inköp precis, bara tråkiga nödvändigheter; panodil zapp, ett jojo kort (reskort i skåne), mat och städmedel till golvet.

Panodilen är bra att ha hemma, ska till tandläkaren imorgon eftermiddag. Har tydligen en lång tid inbokad kvart över tre! Den obligatoriska tandläkarångesten har redan fått ett bra grepp om mig, att det alltid ska bli så här? Får nog vara nöjd att jag lyckats hålla alla tandläkartankar ur huvudet den här veckan förutom idag, så lite bättre har det kanske blivit ändå. Det värsta är att jag inte vet vad som ska göras, rotfyllning – dra ut tand eller “bara” laga hål 🙁 Fattig blir jag dessutom också, usch usch..

Blir ingen dagens middag bild, kör på nutrilett idag och imorgon. Saknar aptit och det tokkliar i halsen av all pollen, tror det är pollen och inte en förkylning eftersom både ögonen rinner och näsan är täppt. Pollenmedicineringen trappas upp när solen skiner, men glad för solen är jag ändå! Underbart med bara ben när man tar på sig klänning, varit instängda väldigt länge..

Ska fortsätta noja mig utan att störa er nu. Hoppas ni alla mår bra!

About

2 Comments

  • laura maj 20, 2010 at 21:30 Reply

    Det verklar som att det är precis samma inlämningsuppgift 🙂 Tack så jätte mycket för hjälpen.

  • Julia maj 20, 2010 at 22:24 Reply

    Det där låter inget vidare :/

Leave a Comment