Alla hjärtans dag

Det är inte mycket som blivit som det skulle sista tiden, vi hade stora planer för Alla hjärtans dag i år. Jag skulle äntligen få besöka och äta middag på Pinchos, det låter säkert märkligt men jag är fascinerad av deras koncept med små rätter som ger en möjligheten att prova många nya rätter. I vanliga fall gillar inte maken att köra och parkera i centrala Helsingborg, men nu har de har öppnat en andra restaurang i Helsingborg precis vid nya Filmstaden på söder (parkeringsgarage i fastigheten). Så han överraskade mig med att boka bord.

Så omtänksam och rart, det brukar vara jag som ligger bakom allt planerande. Dock kom verkligheten och la ett litet krokben på våra planer.. Min far fick någon annan persons inbokade operationstid med kort varsel, vilket var glädjande nyheter. Så det blev många sjukhusvändor på kort tid, oro och sömnlösa nätter. Operationen gick bra, vi hämtade hem pappa dagen före alla hjärtans dag (han fick stanna över natten efter sin operation).

Så dagen för alla hjärtans dag var jag så slutkörd att jag bara ville krypa upp i soffan och se på film med maken istället för att klä upp mig och fara iväg. Maken insåg det här före mig så han avbokade kvällen innan vårt besök och väl på själva alla hjärtans dag sov jag. Och sov. Så där gott som man bara kan göra när allt man oroat sig över ett halvår gått bra.

Jag sov tills min make kom hem efter en hel dag på jobb, så jag vaknade upp till en härlig överraskning!


Inte nog med att han köpt mig blommor och en paket Capri-sun dricka (har inte haft något riktigt sötsug på evigheter så det var super gulligt) så hade han köpt med min favoritmat från mitt favorit kinamat ställe i Helsingborg. Vårrulle som var sagolikt god och ärligt talat hade räckt som middag åt mig.. Men även friterad kyckling med curry sås, I vanliga fall hade jag helst haft jordnötssås till men min allergitröskel är på minus just nu. Galet gott, väldigt mycket för mat äten. Och ärligt talat, så skönt att bara slappna av och ta det lugnt. Precis vad jag/vi behövde efter en väldigt lång vecka.

About

No Comments

Leave a Comment