A little beautyhaul never killed anyone

Med ljusare tider, sol och varmare väder kommer pollen. Hjärnan är kaos än mean värsta yrseln och illamåendet har gett med sig efter att jag justerat mina mediciner lite, tyvärr har jag noll simultankapacitet och lätt distraherad fortfarande. Men trots alla pollensymtom så känner jag mig mentalt positivare och gladare än på länge, tankarna på London är mirakelmedicin.

Ni får nog vänja er vid mycket Londonprat närmsta tiden.. Men nu något oväntat för att vara mig – skönhetsprodukterhaul! För att göra det lätt för mig börjar jag i fel ände, senaste inköp blir först ut på bloggen.

Glossybox mars 2017 spoiler

Glossybox mars 2017 spoiler

Först ut Glossyboxmars som dök upp i april, men med ett pastelligt nagellack med namnet Ciaté London förlåts allt. Nyansen är ljuvlig, gav mig på att prova den ekologiska nattoljan som följde med men den passa inte min vårtorra hy (skulle behöva fylla på med olja varannan timme typ).

Komplett innehållsförteckning för Glossybox (märke/ produkt);

  • Virdi Eco / Eco Luxury Anti Age Night Oil (nitlott för min torra känsliga hy)
  • Ciaté London / Nail Polish London (älskar det)
  • Emité Make Up / Lip & Cheek Tint (inte provat än)
  • Figs & Rouge / Avancé Mattifying Emulsion MT+ Sheer (inte provat än)
  • Beauty Made Easy / Pink Oil Blotting Papers (har inte en oljig t-zon)

För någon vecka sedan fick jag hem Doves Intensive repair schampo och balsam, som jag självklart provade direkt. Eftersom jag, hårbotten och hår är vanda vid Neutrals hårserie som är utan silikon så var det en förvirrande upplevelse. Håret såg och kändes jättefint men det kändes som jag hade en hinna på hårstråna som fick håret att kännas smutsigare snabbare. Underbara produkter om man trivs med silikoner men inget för min känsliga hårbotten men kul få chansen att prova.

Philips Beauty värmeborste

Så för ett litet tag sedan beställde jag en Philips Beauty hp8663/00 airstyler, ni såg kanske när jag packade upp den i en video. Nu har jag hunnit utvärdera den ett tag och jag ÄLSKAR den, att bara kamma håret torrt är så mycket lättare än att platta med plattången så är riktigt nöjd med mitt inköp!

På bilden kan ni se hur rakt håret blir, luggen däremot hade en sån där dag då den inte ville lyda..


Och så självklart en ny serum, Lumene Valo Arctic Berry Cocktail Brightening Vitamin C Hydra-Oil (långt namn!). Serumet ska vara bra till även mycket torr hud  (vi får väl se?!), även den är utan parabener och formaldehydfrigörare. Just nu får man 3 för 2 på alla Lumene produkter så det slank med ögonkräm också, gratis är alltid bra! Någon som provat Lumenes produkter, så får ni gärna berätta era erfarenheter jag får snällt vänta lite till men fick en leveransbekräftelse idag så paketet är på gång. 😀

Och hett tips, ni får 100 kr rabatt på er första beställning hos Lyko med min länk (länk).

I höstas fick jag ett lyxigt paket från Yves Rocher (länk), fullmatat med produktnyheter.

About

No Comments

Leave a Comment