-10 kg or else utmaning

Har gjort en vadslagning med Kalle, Victor och Maria om vem som från dagens datum och fram till 1 augusti i år kan gå ner 10 kg eller mer. Den som gått ner mest (det är ju inte säkert någon av oss når upp i 10 😉 vinner och får välja straff  åt oss andra 🙂 Känns kul at vi är några stycken som ska peppa varandra nu!!

Om någon mer vill ansluta så får ni väldigt gärna det, bara skriv en kommentar här eller på facebook. Kommer uppdatera hur det går här, vet inte hur vi ska rapportera in del siffror men lovar berätta hur det slutade för oss alla 1 augusti.. Och mina siffror får ni varje tisdag. Hoppas jag slipper förlora :))

Lite kul är det också att ingen av oss kör samma metod, Victor hårdtränar och äter “bygga muskler mat”,  Kalle kör på GI, Maria siktar in sig på träning och undvika värsta onyttigheterna (låter sunt och bra!) och så min egna som är en blandning av allt?

Mina grundregler är; låga intag av kolhydrater, kött & grönt fritt fram, godis & gott endast små intag lördagar, samt tvinga i mig frukost och äta regelbundet.

Insåg en sak – 10 kg kommer få mig att hamna på en vikt runt 75 kg – vilken surrealistisk men härlig tanke! I like it :))

Kalle och jag har redan bokat upp en dag i början av augusti för att shoppa kläder till oss, när vi är smalare och snygga!

Mitt straff är redan utvalt av Kalle, jag ska genomlida 24 timmar (ej i sträck) av en japansk tecknad serie kallas “Monster”. Jag är inte alls lockad över tanken… Mitt straff till han är Twilight Maraton eller Sex and The city maraton.. Victor och Maria har inte fått några straff föreslag, får se vad det kan bli för något “elakt”!

About

1 Comment

  • Tjocka Muppen mars 22, 2011 at 09:21 Reply

    Jag, min syster och mamma har också en intern tävling 🙂 Vi började 3:e januari och vi kör alla olika “metoder”, kul med tävling då man blir mer pepp!
    Syster leder med -2 kg som jag behöver knappa in på 😉
    Kram

Leave a Comment