Torsdag

Vi avslutade maj med årets första premiärdopp, visserligen bara fötter & vader för min del (maken doppade sig helt) men gud så skönt det var. Mina badkläder var kvarglömda hos mina föräldrar sen sommaren 2016(!), inte ett enda bad förra sommaren och ingen pool uppe heller..

Det var inget fint väder och det var vattenbrist i början på sommaren, så det blev aldrig av. I år har det varit fint väder under hela maj, så badtemperaturen i havet har redan passerat 18 grader. Vilket är väldigt ovanligt så här tidigt på säsongen. Det är vattenbrist i år med, så poolen får vi klara oss utan i år med.

Efter dopp åkte vi till svärfar för att fira han på hans födelsedag, vi försökte locka med han till Garage Bar i Höganäs..

Men jag fick nöja mig med maken som sällskap i solskenet..

Och han fick nöja sig med mig.

Garage Bar i Höganäs är extremt fotovänligt ställe, här är vad vi beställde uppifrån. Visst ser det gott ut?!

Makens middag, jordgubbsmilkshake som var sagolikt god och gigantisk nachotallrik med såser.

Min hamburgare med pommes, så jäkla god hamburgare. Väldigt stor portion, var typ mätt till dagen efter.. Nästa gång blir det en lite mindre portion så magen inte blir så överfylld.

Lyckades nästan äta upp allt.

Riktigt god mat, trevlig petsonal, underbart väder och magisk dag med Mattias. Kanske en repris på min födelsedag?

Gillar ni pubmat rekommenderar jag Garage Bar i Höganäs ett besök. Inte dyrare än tex Bishops Arms och känns klart unikare att besöka.

About

No Comments

Leave a Comment