Torsdag

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Bilderna hamnade i lite oordning vid uppladdningen, oh well. Orkar inte läsa in dom igen, så ni får stå ut med röran till jag sitter vid datorn. Huvudet dunkar (huvudvärk) och tålamodet med tekniken tryter.

Anlände i tid till huvudstaden vid tio i torsdags, skönt ha lite tid före Citygross Power Meat tänkte jag och gick till Odenplan för att handla lakrits doppad i choklad.. Ni kan inte gissa min besvikelse när jag snurrat runt några varv och inte hittade butiken, till slut hittade jag tack vare gps och kartan i telefonen. Tolv skulle dom öppna, står det på skylten när jag slutligen hittade butiken (som är extremt anonymt skyltad). Då var klockan halv tolv och jag skulle till Kungsträdgården så kunde inte vandra runt i området och vänta, snopet!

Kände mig stressad så tog tunnelbanan ner till Kungsträdgården, okej jag medger jag ville åka tunnelbana en gång när jag var uppe. Och Kungsträdgården har en av Stockholms vackraste stationer med statyer, vattenfall, fantastiska takmålning samt stor port som jag inte vet vart den leder. Men visst ser det ut som något ur en skräckfilm? Dock är rulltrappan läskigt lång för en som inte är vand och lider av höjdskräck men det är bara bita ihop för hissen är ännu läskigare, den går inte rakt upp utan glider snett uppåt..

Hur Power Meat var får ni rapport om när jag kan dränka er i alla foto, men ni kan få tjuvkika i kylväskan (från kronfågel) där alla produktproverna hamnade i från alla olika goodiebagsen jag fick, nu blir det att inviga årets grillsäsong snarast tror jag!

Hade flyt och fick bärhjälp av minkompis Ulf (miljarder av tack!), de var tungt. På vägen till Omena Hotel tog vi en middagspaus på Hötorgets Pizza Hut, kan inte besöka Stockholm utan minst ett besök för panpizza! Åt min favorit med bacon, köttfärs, bbq sås, rödlök.

Var kul att se att de låtit saluhallen ta upp lite plats på entréplan, verkade äntligen vara färdig renoverat. Där blev det ännu en kändis jag såg, Paulo Roberto stod och demonstrerade sina nya produkter. Just det, min kompis beställde pizza med majs chips och gräddfil på, undrar om det kan vara gott? Såg spännande ut, så jag tog foto.

Avrundade kvällen med att sitta på hotellrummet och snacka skit, kan nu skryta med att jag träffat Ulfs bror för första gången. Har bara känna Ulf sen 1998..

Nu kallar kudden på mig. Hörs imorgon kära läsare!

About

No Comments

Leave a Comment