Söndag och hemma en hel vecka

image

image

image

image

Helt galet. Det är en vecka sedan jag åkte hem från Stockholm, det känns som en evighet sedan och ett par minuter sedan samtidigt. Mitt älskade Stockholm och min fina storebror och syskonbarn, saknar redan dom så.

Vis av tidigare erfarenheter tog jag morgontågets snälltåg hem, brukar aldrig ha ro att gå och titta i butiker när jag har ett tåg som väntar. Skönt att bara få komma hem, hem till egna sängen och bästa maken som jag saknat i massor när jag var iväg.

Klok av misstaget på vägen upp la jag dessutom allt jag ville ha tillgång till på tåget i en kass och hade i knäet 😉 På snälltåget har de laddare vilket är perfekt när man bränner batterikraft på att lyssna på musik, kolla facebook etc under resans gång.

Tåget kom in på Stockholm central en halvtimme före de skulle gå så jag passade på att ta lite foto från första klass vagnen (japp, jag slog på stort och uppgradera biljetten för 40 kr så jag slapp ont i ryggen). Att resa med snälltåget är lite som att öppna dörren och gå in i en gammal film, lite mad men fast i Sverige stuk.

Väl hemkommen så fixade maken enkel middag, Max kycklingbitar med Heinz sweet chili sås. Nom nom (mums mums). Sedan halvsov jag i soffan, kände mig sliten redan i söndags före förkylningen bröt ut ordentligt i måndags morse.

Den envetna förkylningen sitter för övrigt kvar, men hostan har blivit lite mindre smärtsam och mer ytlig i luftrören (så skönt). Får se om de blir firande av pappa lite i efterskott imorgon måndag eller inte.

About

No Comments

Leave a Comment