Bilder från Sommarstart Halmstad 2015

I samarbete med Destination Halmstad

Halmstad är en fantastiskt vacker stad, även en små kall maj dag med regn i luften. Vi begav oss ut på stan ganska tidigt på dagen, ville hinna med så mycket så möjligt före vi skulle åka hem.

Vi gick förbi Picasso parken för att spana in Pride området, fotona blev inte så bra men har eventuellt lite filmat från det att visa er senare (om ni är nyfikna). Sedan letade vi oss in till gågatan, handlade marknadskarameller och bara njöt av att vara lediga och vara i en ny stad.

Älskar gamla vackra byggnader, så var tvungen att ta bilder på en del – det finns jättemånga fina gamla hus i centrala Halmstad och kunde inte gärna ta bilder på alla hus (eller?). Biografen i Halmstad är helt fantastiskt, byggd 1925 och är en av Sveriges äldsta biografer (den används än).

Vi gick förbi det pampiga biblioteket för att se det bättre i dagsljus, sen hamnade vi mitt i en konsert med duktiga musikelever. Sedan hittade vi Försvarsmakten som även de fanns på plats under Sommarstart Halmstad eventet. Vi tog sedan det långa steget före förr himlen öppnade sig.. Och ja ni vet ju vad vi gjorde när vi kom tillbaka till Hotellet.

Har hittat ett drömhus, huset på sista bilden är helt underbart. Pampiga tegelvillor är jag väldigt svag för. Just det alla foton är klickbara för större version. 😀

About

No Comments

Leave a Comment