Kändis spaning på ScifiWorld Malmö mässa 2015 #scifiworld #mässa #malmö #scandinavianscifi #rayparker @Elvisthecomic

ScifiWorld Malmö mässa 2015

ScifiWorld Malmö mässa 2015

Skådisen Chad L. Coleman, mest känd som Tyreese Williams i tv-serien The Walking Dead (är fortfarande inte ett fan och följer inte serien).

ScifiWorld Malmö mässa 2015 ScifiWorld Malmö mässa 2015

Skådisen Ray Park, mest känd som Darth Maul i Star Wars, Toad i X-men och Edgar i Heroes (tvserien).

ScifiWorld Malmö mässa 2015

scifiworld-malmo-021

Skådisen Danny Glover mest känd från Dödligt Vapen filmerna, jag som är en Sisters & Brothers nörd har även sett han där 😀

scifiworld-malmo-019

Och en bild till på Ian McElhinney, mest känd som Barristan Selmy i GoT men för er som är Titanicnördar (liksom jag) har han setts i serien Titanic: Blood and Steel också.

ScifiWorld Malmö mässa 2015

Och så mannen bakom tecknade serien Elvis the comicTony Cronstam. Maken köpte tre Elvis tidningar (perfekt dassläsning, hör ni någon som gapskrattar på dass vet ni vad de de hittat  😉 . Tony var super trevlig och signerade alla (gratis! sjukt generöst och med ett glatt leende dessutom) – två till maken och en till mig 😀 Super glad!! Ska visa er bilderna på hans signering & bilder, tänkte inte på ta foto på det tidigare.

Jag önskar jag hade den fingertopps känslan som Tony har när han tecknade, han fick det att se så lätt ut. Har aldrig varit på den nivån och nu är det nog närmre 15 år sedan jag tecknade aktivt (har gått på tekningskurser som ung och hade bra bildbetyg på ”den” tiden).. Skam!

Det var riktigt skoj att det var så många av årets ScifiWorld Malmö mässans gäster jag faktiskt kände igen!! Brukar inte hända.. Och kommer fler bilder.

About

No Comments

Leave a Comment