På promenad genom byn med en mini och en lång man

I lördags hade vi årets första grillning hos mina föräldrar, min grill bor där eftersom vi bor i lägenhet utan uteplats. Syster med familj, bror och vår brorson utöver mina föräldrar var på plats. Fick bli grillad bratwurst igen, så fantasilös och noll energi.

I lördags hade vi årets första grillning hos mina föräldrar, min grill bor där eftersom vi bor i lägenhet utan uteplats. Syster med familj, bror och vår brorson utöver mina föräldrar var på plats. Fick bli grillad bratwurst igen, saknar energi att riktigt engagera mig i rolig matlagning. Är verkligen däckad av pollenallergin, björkpollen är min nemesis!

Mot bättre vetande (det hade regnat till och från under dagen till mitt försvar) gick vi ut på en promenad på eftermiddagen, jag maken, storasyster & lilla brorsonen. De äldre syskonbarnen satt limmade vid netflix, de gillar att se ikapp på serierna på hemmabion i källaren.. Kan väl förstå dom, netflix är bra sak och jag ser nästan bara på netflix numera om det inte är telia play!
Brorsonen var lite trött när vi skulle gå ut så han fick en liten mini-middag i form av mexikanskakycklinggrytan från Ellas Kitchen. Den slank ner ganska fort och utan protester, maken var nyfiken med och tyckte den var god om än lite för snäll med kryddningen (som alltid med barnmat). Men det där med att klämma ut maten själv ville han inte, utan det blev skedmatning hos favoriten (min make).

Det var skönt att komma ut, jag tycker om att vara ute i rätt sällskap och det finns alltid något att prata om med syster. Och kul busa med lilla busfröet som snabbt piggna till i den svala vårluften. En väldigt bra dag och massor av lakrits, mums!

About

No Comments

Leave a Comment