Om man ändå vore en fjäril

Huvudvärk/migrän nästan konstant i en vecka och sedan en allergisk reaktion som orsakat orolig mage och illamående hela helgen +några dagar till. Känner mig helt slut i rutan, har inte återhämtat mig helt och måste få fatt i min husläkare så jag får rätt nässpray + förnyat kortison recept.

Men har inte orkat, känns mig så otroligt trött. Så trött så att jag igår tog en eftermiddagslur, pensionärsvarning på det?  Det får bli lugna planer för resten av veckan och helgen, varit grillbjudningar varje helg nu ett tag så ser framemot att få vara soffpotatis med maken på fredag & lördag kväll 😉

Nu hoppas jag bara på att ohälsa & blåst lugnar ner sig, så man kan få in ett par sista dopp före det blir höst på riktigt. Bjuder på ett par fjärilsfoto vi tog en solig kväll förra veckan hos mina föräldrar, klicka på bilderna så får ni upp de i större version. Fjärilsbuskarna är populära hos dem i år, även om det är färre än vanligt.

About

1 Comment

  • Cinderella augusti 23, 2015 at 12:06 Reply

    Re: Hej Helen och tack för din kommentar på min blogg!:)

    Ja, inte är det som förr med bloggandet, det är alldeles för mycket annat som tar tid. Ändå tycker jag det är ett bra verktyg, just att man kan gå tillbaka och se i vilken riktning saker och ting utvecklats. Jag ser att du har en hel del allergier att tampas med, verkar vara än mer än ”förr”?

    VV är en helt ok struktur för att få ordning på maten, men jag förstår att du inte registrerar, man lär sig ungefärliga portionsstorlekar och hur mycket man behöver få i sig dagligen. Jag behöver detta efter att i flera års tid ”vetat och kunnat allt”, utan att åstadkomma minsta viktnedgång. Ett år har jag förbundit mig till och på det året ska nog en hel del hända, är planen.

Leave a Comment