Mitt år i instagram bilder, augusti – oktober 2014 #mittår #2014 #insta2014

Året som gått fångade i instagram bilder, notera att bilderna är tvärtemot kronologisk ordning i kollagen (tog skärmdumpar från mitt instagram konto, mvh lat Helen). Mitt instagramflöde hittar du här -> Helen Holmbergs instagram

image

I augusti blev jag utvald buzzador för Old El Paso nya tortilla båtar, lagade korvstroganoff till middag. Maken bäddade med ej matchade sängkläder.. Fick hem produktprover på Honey & Milk från Nivea att prova, nya favoriter. Uteslöt gluten för att se om magen skulle må bättre, bakade gott formranska.

Snöade in mig på kycklingspett, lätt att äta när inflammationen img härjade som värst. Köpte söt medicin förvaring på ebay, mös med lilla brorsonen H när föräldrarna var barnvakt. Fick Mason av märkliga djurbett som kliade som tusan. Lagade kalops för första gången och kycklingspett igen..

image

I september lagade jag tacos med tortilla båtarna från buzzador kampanjen. Bodde på Scandic Talk under mitt 30 timmar långa Stockholms besök, intensivt men skoj! Fick Sims 4 i present av maken, samt bloggade om Icas jultrender från deras presslunch som hölls i Stockholm.

I Stockholm hann jag med att shoppa på KappAhl och deras Fifty Shades of Grey kollektion, shoppa lite på Lagerhaus, luncha på Vigårda. Deras hamburgare är inte av denna värld och går att få laktosfria (!). Lyckades dra på mig skoskav utan dess like för jag inte hade strumpor i skorna, ingen Stockholms resa utan skoskav. Kollage med bilder från Icas pressvisning skymtas. Tänk att det kändes långt till julen då..

Screenshot_2014-12-30-04-28-35-1

Magen bråkade igen efter Stockholm så provade med glutenfri kost igen, glutenfria våfflor, glutenfria ica tortillas, glutenfria köttbullar, glutenfri pastagratäng. Dessvärre gav det ingen skillnad.. Försökte hitta namngivningspresenter åt bror/gudsonen H.

Planerade in mässor att gå på under hösten, NPS i Malmö med naturliga produkter så väl mat som skönhet mm. Det goda livet en mässa med enbart specialkost. Fick en härlig glossybox, älskar varje gång jag får en glossylåda. Lyckades göra något med frysen så vi fick städa den, fick slänga en del och har sedan dess nitisk ordning på innehållet.

Screenshot_2014-12-30-04-28-45-1

Jag repostade en bild från Specialkost mässan som jag tyvärr missade på grund av att min mage typ la av för att uttrycka det snällt. Jag tröstade mig med att för första gången på väldigt många år köpa creeme cheese som var laktosfri(!). Hittade sötaste cheesecaken åt maken också, full med laktos tyvärr. Vädret fortsatte vara underbart under hela september. Riktigt sommarvärme. Lagade kyckling fajitas, för att prova Old el paso tortilla båtarna.

Jag provbakade glutenfria bullar som smakade ljuvligt gott på första försöket. Såg på Pies & Puds med Paul Hollywood. Spelade Minecraft många timmar med min kompis V. Provsmakade godis med naturligt innehåll som var söta påsar men smakade skräp. Repostade en bild på min brudbukett, på vår 9 månaders dag. Var förkyld och drack Strawberry cupcake te.

Screenshot_2014-12-30-04-28-55-1

Fick dille på bagels och bakade mer eller mindre fina och goda bagels, tappa intresset för att laga middag och åt pizza bland annat. Fick fint nagellack i koppar ton i senaste glossyboxen där även min första body shop body butter fanns med i wild argan oil (de på bilden har jag bytt mig till via facebook).

Deltog i tävlingar och vann inte någon av dom. Bakade chokladmuffins åt maken med laktos i. Samt hittade såsbaser från Bongs, som jag ännu inte provat.

Screenshot_2014-12-30-04-44-47-1

Under oktober bakade jag fler baggels, åt maken som skulle på roadtrip. Jag blonderade håret med Garnier Olia som troligen är bästa hårfärg/blekningsprodukt jag provat. Bokade biljetter till Stockholm för att gå på Matbloggsträff, magen började bråka rejält med inflammationen så det blev ingen resa.. Och jag provade nytt chokladkaksrecept.

Hittade gluten- och laktosfritt godis utan märkliga ämnen, från Goody Good Stuff. Avnjöt det fina milda höstvädret. Fyllde på frysen med ekologiska röda bär, som jag inte tål. Samt vann Snickers choklad fullproppade med laktos som maken fick.

Screenshot_2014-12-30-04-44-57-1

I mitten av oktober provbakade jag ett recept på havrekakor med choklad i, galet goda. Maken fick lego byggsats från min syster och blev förtjust att han nu kunde flyga med två X-wings samtidigt.. Vi såg på Captain Hook, första gången för mig. Firade att det var fredag och fann ett doftljus med VANILJ doft! Det fina vädret gav vika för grått och regnigt skit väder.

Min nästkusin Sofie klippte av mitt hår en onsdag, så blond och så korthårig. Nästan så man behövde lite dunder honung, som finns att hitta på Lidl om ni ärmodiga. Bakade Hastbullar till fikat och gjorde egen pizza för första gången på länge.

Nu blir det bara ett inlägg till med foto från min instagram 2014 kavalkad..

About

No Comments

Leave a Comment