Mitt år i instagram bilder, mars – augusti 2014 #mittår #2014 #insta2014

Året som gått fångade i instagram bilder, notera att bilderna är tvärtemot kronologisk ordning i kollagen (tog skärmdumpar från mitt instagram konto, mvh lat Helen). Mitt instagramflöde hittar du här -> Helen Holmbergs instagram

Screenshot_2014-12-30-04-09-54-1

I mitten av mars fick jag äntligen en taklampa i sovrummet, vi skjöt lite på det eftersom vi inte visste om vi skulle behålla bytet av rummen. 21 mars var det dagen för udda sockor, lite som rosa bandet fast för alla som har en extra kromosom. Bjöd maken på Need for Speed bio. Syskonbarn & bror R på besök hos föräldrarna, jag och A hade spelkväll. Vann ett par svarta jeans från Junarose, super glad – underbara favorit byxor. Köpte ny hylla till hallen på Jysk, blev ett lyft för hallen med mer förvaring och gamla åkte in i klädkammaren.

Såg nya Veronica Mars filmen, äntligen!! Fyndade billiga satinlakan på Hemtex, har man väl börjat sova med bomulls satäng kan man inte sova med annat. Åt mumsig hemlagad ost och skinkpaj. Längtade efter nya lilla brorssonen, under tiden tittade jag på bilder av mig och första brorssonen G, som nu är 10 år. Bakade chokladmuffins i bakmaskinen, nytt recept igen. Retades med maken när jag lånade hans Darth Vader pez till fotot jag la på facebook också 😉

Screenshot_2014-12-30-04-26-58-1

Vi besökte havet, stranden i Viken en kylig vår dag. Bild på våra vigselringar på mittenbilden. Typisk vardagsbild från vår 80tals tvättstuga. Såg vårtecken på vår gård. Firade våffeldagen med laktosfria våfflor så klart.

Visade världen att man kan nu köpa laktosfri choklad på Citygross i Hyllinge. Det var väldigt dimmigt och sagolikt en morgon. Systerdotter E invigde sin muffinsmaskin & mixen hon fick av oss i födelsedagspresent och visade på instagram. Maken fick ett smörgås järn i födelsedagspresent som vi invigde med ost & skink baguetter. Lampor på plats i sovrum och vardagsrum, fyndade lampan till vardagsrummet på Gekås i Ullared. Den är svart på riktigt och inte lila.

Screenshot_2014-12-30-04-27-12-1

Hello Kitty brukar och brukade hjälpa till i tvättstugan. Fler vårtecken hittades, några äkta några fusk från Ica. Provade nytt pollenspray Blox som var jättebra men gav mig magsyreproblem.

Köpte ny vårjacka som invigdes direkt. Läste nya Bridget Jones boken på någon dag, så bra och vill ha filmen NU. Kom till skott och hängde upp mina Miss Tigri tavlor på väggarna i sovrummet. Avnjöt vit laktosfri choklad efter att ha skruvat upp krokar i hallen för våra nycklar på hyllan. Kungsörnen skickade ut produktprover på deras nya mjöl att provbaka med.

Screenshot_2014-12-30-04-27-33-1

Expedit hyllan som stått i köket i över tre år fick ge upp sin plats mot en IKEA Omar hylla, dör köksmaskiner samsas med skafferivaror. Hittade roliga flaskor på sportbutiken. Promenad i Helsingborgs hamn, hämtade ut massor av mediciner på apoteket. Räknade ner till London resan, som aldrig blev av 🙁

Årets första grillning hos svärfar. Bakade plättar och chokladbollar. Åt på Pitchers med vänner, mindre än ett dygn senare blev jag super sjuk och än har inte all skit som uppstod då lagt sig. Före jag blev sjuk planerade jag vår London resa med karta och bakade vaniljmuffins med vaniljkräm och hallon kräm.

Screenshot_2014-12-30-04-27-39-1

Under maj försökte jag distrahera mig själv med naproxen för att undvika känna av njurstenen, bakade mycket. Ciabattas, bagels, kärleksmums. Fick fin kokbok av min vän Ulf, hitta söta slickepotts på Netto.

Det blev sommar, vi firade vår 5 månaders dag. Tog bilder på min Hello Kitty samling, som växt sen dess.. Vi besökte Mölledammarna och gick långpromenad njurstenen till trots.

Screenshot_2014-12-30-04-27-49-1

Det togs mängder av blodprov under sommaren för att hålla koll på mina njurvärden, så jag inte skulle bli sjukare. Bakade paj till maken med hallon, blåbär och jordgubbe – luktade såå himmelskt gott. Provbakade Jamie Olivers kladdkakerecept. Fick ny skrivare och började sätta upp foton på dörren som är vid min arbets/datorplats. Vann presentkort på SPA för en dag för två, som ännu inte använts.  Något att se framemot 2015.

Maken bakade baguetter för första gången i sitt liv och vi grillade dom i smörgåsjärnet. Lagade falukorvs wok, vi firade 6 månaders bröllopsdag. Jag provbakade småkakor som skulle spritsas och ciabatta bullarna blev små men goda.

Screenshot_2014-12-30-04-27-59-1

Under augusti började livet vända, njurstenen tvingades ut. Magen fungerade väl inte så bra men kunde äta åtminstone. Gjorde egen marinad och grillspett på kyckling. Provbakade glutenfritt bröd, som inte blev så bra. Det åskade ordentligt och vi firade lilla Wilmas födelsedag. Grillen jag överraskade maken med kom äntligen.

Vi blev med pool – jag & mina föräldrar eftersom vi lånar deras tomt för den. Vann presentkort på Lagerhaus, som ännu inte är slut på. Åt glass i Viken hamn med älsklingen. Samt satte deg i bakmaskinen.

Fler inlägg med fler foto kommer!

About

No Comments

Leave a Comment