Julafton

Laktosfria köttbullar och Janssons Frestelse
Laktosfria julbordsklassiker
vacker amarylis med fyra stjälkar
Föräldrarnas allergi och barnvänliga plastgran
Julklapp Darth Vader mood light
julklappar från svärmor
Lindt Connaisserurs marzipan pralines
julklapp till storebror

en beautybox i present

Julafton började med en julmats brunch med maken, var skönt ta sovmorgon och sedan mumsa i oss köttbullar och Janssons Frestelse.

Några timmar senare blev det julfika & Kalle Anka hos svärmor med makens syskon, mysigt och trevligt. Första julafton jag varit hos svärmor och då har vi varit tillsammans i snart 14 år!

Sedan åkte vi hem till mina föräldrar för julmat, min ena storebroder var där med. Så gott med mer julmat, lite knäckebröd och prinskorv slank ned också. Var skönt att bara vara fem personer som åt, det brukar alltid vara stort gäng. Det är mysigt med men det blir mer intimt med mindre sällskap (men jag hade hellre haft alla mina syskon & syskonbarn där!).

Efter maten delade vi ut julklappar åt mina föräldrar & bror, min bror fick ett super tufft Darth Vader huvud med belysning i av sin bästa vän. Självklart fick vi julklappar med, även av svärmor men det får ni se i ett senare inlägg.

Till mina föräldrar hade jag köpt Anthon Berg likör flaskor, en marsipanask från Lindt butiken på MoS och en tidningsprenumeration åt mamma på 101 idéer (mamma älskar att pyssla). Åt storebror blev det biobiljett (öronmärkt till Star Wars e7), ett Twix med vit choklad (aldrig sett innan) och en bonus julklapp från maken en bluetooth högtalare. Till svärmor blev det en liten ”goodiebag” med lite olika skönhetsprodukter.

Om ni undrar så skalade jag bort alla bak & godisplaner när jag insåg att mina fötter inte gick att stå på. Det räckte med min insats för Janssons & köttbullar denna gång, det var inte alls kul..

Kvällen avrundade vi i soffan med brittiska tvserien Luther (imdb.com) och fötterna i viloläge. 😉

About

No Comments

Leave a Comment