Höjdpunkter från 2015

image

Under 2015 postade jag 316 bilder på instagram, fick 3571 gillningar (tack!). Bilderna ovan är de 9 mest gillade på mitt instagram, sex av nio är mat/bakrelaterade. Säger nog mycket om vad jag postar. 😀

Från övre vänstra hörnet;
Min bröllops-julklappspresent från maken en Gizmo, vinyl pop figur. 2015’s pepparkakshus i rosa, vitt och lila – helt enkelt väldigt sockersött. Min gård i höstskrud, ja jag har turen att bo väldigt vackert.
Min första pasta-ost&bacon rätt, fish & crisps och tekakor.
Mammas toscakaka. Pannkakor och slutligen Glossybox’s senaste två boxar för dam & herr (ska komma ihåg posta innehållsbilder sen). 

Ni har väl inte missat att jag finns på instagram? Där uppdater jag periodvis mer än jag bloggar, klicka er in på instagram.com genast 😉

image

Här är nio av mina favoriter från mitt instagram konto, från övre vänstra raden;
Älskade lilla brorsonen H, han har fångat hela mitt hjärta med hull och hår. Jag älskar alla mina syskonbarn lika mycket, men instagrammar sällan dem eftersom de är äldre (pinsamt med moster som instagram/facebookar dom 😉 ). Bilden efter är från när vi skulle på KFC invigningen i Malmö, sällan jag sminkar mig så fick föreviga bilden. Och snön vi hade i november!
En solig höstdag på taket av Emporia tog jag solnedgångsbilden. Popcorn, oj vad jag ätit popcorn sista månaderna. Och så mina helt underbart fina nya glasögon som jag älskar.
Och det jag nämnde igår, sommar!! Familj, grilla, bad och en liten badkille med fjäril på ryggen.

Är otroligt tacksam över alla fina minnen från 2015. Och idag är första dagen på 2016, nu skapar jag nya minnen!

About

No Comments

Leave a Comment