Grönt är skönt

En grön vårdag i Mörarp

Ny vecka redan och det känns helt galet att vi redan är halvvägs igenom maj nu. Samtidigt som jag vill tiden ska gå fort så det snart är dags för Londonresan vill jag hinna njuta av nuet.

Och nu när ryggontet gått över är nuet inte alls dumt, jag har haft energi att städa upp lite här hemma. Det känns som jag äntligen börjar hitta min skriv- & blogglust, energi att hitta på saker. Så energisk att jag bokat in både Köpenhamn och Malmö i dagarna två nästa vecka utöver allt häng med familjen över Kristi himmelsfärdshelgen.

Det blir tid med vänner och bloggnätverkande, får lägga in massa promenader så jag kan fika i massor i ett förhoppningsvis soligt väder. Det är Meetings by Sweden Influencers som arrangerar influencermässa på Palladium i Malmö, som ligger på agendan bland annat. Vi kanske ses där, utan snapchatfilter?

Det hade regnat på förmiddagen igår så jag njöt av den gröna sköna utsikten medan jag vädrade igenom lägenheten. Det är så skönt med våren när regnet har bundet pollenet som annars får runt. Luften känns så frisk och det är skönt att andas djupa andetag utan klåda och ögon som tåras. Det är annars explosion med höga halter av både björk och bok utöver ek, sälg/vide samt sist men inte minst gräs.

Ps. Jag ser inte så där häftig ut på riktigt, skulle vara rätt opraktiskt i längden med extra öron mitt på huvudet med.. 😂😊

About

No Comments

Leave a Comment