En kall men toppen fredag i Helsingborg

I fredags kämpade jag mig upp ur sängen och lyckades duscha, tvätta håret var dock att glömma.. Tänk så bortskämd man egentligen är när kroppen fungerar som man vill. Jag hade oturen i söndags att en gammal skada i axeln blommade upp och det har plågat mig hela veckan. 

Men när man har något så skoj som en godisbutikdate med Anna, då kan man bara inte ställa in! Tack till pappa som ställde upp med skjuts in så gick resan till Helsingborg smidigt. Var ett långt trevligt besök på Små karameller söta, en nyöppnad godisbutik i Helsingborg  (på Prästgatan/ nära Röda Kvarn). 

Ni ska få ett längte inlägg och en bildbomb om någon dag, det är svårt med datoranvändandet på grund av axeln. Men tills dess får ni ta del av mina Instagrambilder, från stans nyaste och charmigaste butik fullmatad med gammaldagskarameller varav många är lokalproducerade från Helsingborgs sockerbageri. Var så inbjudande att jag bröt min fyra (!) veckor långa godisfria period, åt de godaste gelehallonen i mitt liv.. Blev en present handlade med till mamma som fyller år idag (grattis mamma).

Efteråt tog jag en 30 minuter försenad stadsbuss ut till IKEA där maken bjöd blek fru på middag, väldigt uppskattat. Och blev positivt överraskad att maten var mer än ok. Vi handlade pysselbord till vårt hemmakontor som fått en remake under min konmari pappersvända. Sorterat ut närmre 15 kg papper!

Här är bordet på plats, en bordsskiva med två benbockar så vi lätt kan flytta /ta bort det vid behov. Så nu finns det plats för eventuella nattgäster igen. Skrivbordlampan fick följa med hem också så man ser ordentligt när man ritar/pysslar/skriver/pusslar eller syr. 

Och här är allt gott och framförallt fint godis från Små karameller söta. Alla hjärtansdag blandningen var till mamma. Den innehåller chokladhjärta, gelehallonhjärta och polkagrishjärta. Perfekt sista minuten present till någon ni håller av (de har öppet 10-17.30 idag). 

About

No Comments

Leave a Comment